ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Μακέντα, εκτός για 2-3 εβδομάδες

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Μακέντα, εκτός για 2-3 εβδομάδες

Ο Φεντερίκο Μακέντα υπέστη θλάση στον προσαγωγό κατά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι έτσι θα χάσει τα προσεχή παιχνίδια του Παναθηναϊκού με Πανιώνιο και Ξάνθη.

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να πορευθεί χωρίς τον Φεντερίκο Μακέντα μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων καθώς υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό κι έτσι θα μείνει εκτός για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Ο 28χρονος Ιταλός επιθετικός θα χάσει επομένως τις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο (29/9, 17:15) στη Νέα Σμύρνη και την Ξάνθη (5/10, 17:15) για την πέμπτη κι έκτη - αντίστοιχα - αγωνιστική της Super League 1.

Θα εκτίσει, έτσι, και την ποινή μιας αγωνιστικής καθώς συμπλήρωσε κάρτες. Έτσι, μεγάλο βάρος στην πράσινη επίθεση στο διάστημα απουσίας του Μακέντα αναμένεται να επωμιστεί ο 19χρονος Κολομβιανός επιθετικός, Χουάν Χοσέ Περέα.

Η επανεμφάνιση του Μακέντα είναι προγραμματισμένη για το Περιστέρι και την έβδομη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ο Μαυρομάτης ταλαιπωρείται από ίωση και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Δευτέρας (24/9). Ο Σέχου υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει επίσης εκτός για τρεις εβδομάδες, ενώ θεραπεία ακολούθησαν ο Νούνες με τον Φαούστο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ