ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Μπενφίκα θέλει τον Μπουζούκη!

Παναθηναϊκός: Η Μπενφίκα θέλει τον Μπουζούκη!

Η πορτογαλική A BOLA αποκαλύπτει πρωτοσέλιδα ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Γιάννη Μπουζούκη. Πώς συνδέεται ο 21χρονος μέσος με τους "αετούς" και ο δρόμος που ανοίγουν οι Βλαχοδήμος, Μήτρογλου!

Στο ίδιο πρωτοσέλιδο Ζοάο Φέλιξ και Γιάννης Μπουζούκης γίνεται; Έγινε στην πορτογαλική A BOLA η οποία έρχεται ν' ανακατέψει κι άλλο το ποδοσφαιρικό μέλλον του 21χρονου μέσου του Παναθηναϊκού.

Το ίδιο διάστημα, λοιπόν, που το Τριφύλλι θέλει να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του παίκτη και ο ΠΑΟΚ φαίνεται να παρακολουθεί την περίπτωσή του (σ.σ. μην ξεχνάμε και τις ευχές του Γιώργου Σαββίδη στον παίκτη για τα γενέθλιά του), το πορτογαλικό Μέσο βάζει στο παιχνίδι και την Μπενφίκα!

" Ο Γιάννης Μπουζούκης στο στόχαστρο της Μπενφίκα. Είναι 21 ετών και αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό" είναι το "χτύπημα" στην πρώτη σελίδα και με φωτογραφία, μάλιστα, του Μπουζούκη. Σύνδεση, πάντως, μεταξύ του παίκτη και του πορτογαλικού κλαμπ υπάρχει σε μανατζερικό επίπεδο.

Ο 21χρονος μέσος συνεργάζεται με το γραφείο που έχει κάνει "χρυσές" δουλειές με τους "αετούς" όσον αφορά στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου! Και όπου "Μητρογκόλ" είναι ο ατζέντης, Πάνος Γαλαριώτης που με τη βοήθεια του Πορτογάλου, Ουλίσες Σάντος πέτυχαν την εκτόξευση του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού στην Λισαβόνα και έπειτα την πώλησή του έναντι 15.000.000 ευρώ στην Μαρσέιγ.

Επίσης, πέραν της περίπτωσης Μήτρογλου μην ξεχνάμε ότι Παναθηναϊκός - Μπενφίκα έχουν συνεργαστεί σε μεταγραφικό επίπεδο το 2018. Αναφερόμαστε στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ο οποίος άφησε την Αθήνα για την Λισαβόνα έναντι 2,4 εκατ. ευρώ, σ' ένα deal που για να γίνει έπαιξαν βασικό ρόλο ο Γαλαριώτης που έφερε την πρόταση και ο Ουλίσες Σάντος που άνοιξε την "πόρτα" για να επέλθει συμφωνία.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Παναθηναϊκός: Η Μπενφίκα θέλει τον Μπουζούκη!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ