ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έχει θαυμαστές στην Τούμπα ο Μπουζούκης

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Κρύβεται κάτι... περισσότερο πίσω από τις ευχές του Γιώργου Σαββίδη στον Γιάννη Μπουζούκη για τα 21α γενέθλια του; Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Την ημέρα των γενεθλίων του Ιβάν Σαββίδη, ο μεγάλος του γιος Γιώργος δεν περιορίστηκε μόνο στο να ευχηθεί στον πατέρα του. Η κίνηση του να ευχηθεί δημόσια μέσω Instagram στον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού για τα 21α γενέθλια του όπως είναι λογικό δημιουργεί συνειρμούς και συζητήσεις. Πόσο συνηθισμένο είναι άλλωστε ένας παράγοντας μιας ομάδας να εύχεται σε ποδοσφαιριστή μιας άλλης;

Δείτε εδώ το διπλό ευχητήριο μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στο Γιάννη Μπουζούκη:

ΠΑΟΚ: Έχει θαυμαστές στην Τούμπα ο Μπουζούκης

Και περνάμε κατευθείαν στο... παρασύνθημα. Μπορεί η κίνηση του Γιώργου Σαββίδη να θεωρηθεί προάγγελος κίνησης που θα κάνει ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού; Και ναι και όχι., είναι μια πρώτη απάντηση...

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι μέσω social media o αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε προσκαλέσει, λίγους μήνες πριν, τον Ματέο Γκαρσία του Άρη να συνεχίσει την καριέρα του στον Τούμπα. Ο Γιώργος Σαββίδης είχε γράψει τότε ότι είναι σίγουρος ότι τα ασπρόμαυρα θα πηγαίνουν στο νεαρό Αργεντίνο και τον κάλεσε να είναι την επόμενη σεζόν συμπαίκτης του Ουάρντα. Κάτι που φαίνεται ακόμη και για τον Αιγύπτιο πλέον εξαιρετικά αμφίβολο.

Παρεμπιπτόντως για τον Ματέο Γκαρσία θυμίζουμε την αποκάλυψη του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στο Sport 24.gr. πως η Λας Πάλμας έχει επίσημη πρόταση από τον Άρη και άλλες δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες έχουν ρωτήσει. Αν η μια είναι ο Ολυμπιακός, η άλλη ποιά είναι;Σίγουρα όχι η ΑΕΚ λόγω... Χιμένεθ

Θυμηθείτε τη δημοσίευση του εδώ:

ΠΑΟΚ: Έχει θαυμαστές στην Τούμπα ο Μπουζούκης

Το σίγουρο είναι ότι στον ΠΑΟΚ εκτιμούν απεριρόριστα τις ικανότητες του Γιάννη Μπουζούκη και τον παρακολουθούν, όπως παρακολουθούν και κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και υπάρχει πιθανότητα να μπορεί να σταθεί στην Τούμπα. Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά…

Από την άλλη πλευρά είναι επίσης δεδομένο ότι ο Γιώργος Σαββίδης έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, τόσο σημαντικό ώστε κάποιες από τις επιλογές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια να θεωρούνται δικές του εισηγήσεις (πχ Καντουρί, Ζαμπά κτλ).

Και η σημερινή κίνηση του να ευχηθεί στον Γιάννη Μπουζούκη για τα γενέθλια του, όσο καλοπροαίρετη να είναι, δείχνει αν μη τι άλλο ότι εκτιμά τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Η ευχή του άλλωστε είναι να γίνει… top. Και αυτό καθιστά τον τελευταίο, αυτόματα σχεδόν, μεταγραφικό στόχο του Δικέφαλου.Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι η κίνηση του ΠΑΟΚ θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για την ώρα τουλάχιστον τα μεταγραφικά δεν είναι το πρώτο θέμα στην επικαιρότητα του Δικεφάλου. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου για να διεκδικήσει το νταμπλ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Τα ξεχωριστά γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ