ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η μεγαλύτερη ανηφόρα του "τρένου"

Παναθηναϊκός: Η μεγαλύτερη ανηφόρα του "τρένου"

Το προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα αποκτά καθοριστική σημασία για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Γιώργος Δώνης θέλει να μπει "ανάχωμα" στην πτώση.

Η λέξη "ανασύνταξη" έχει ειπωθεί πολλές φορές στον Παναθηναϊκό από την αρχή του 2019 και έπειτα. Ωστόσο, επί της ουσίας ποτέ δεν υλοποιήθηκε, όπως αποδεικνύει η πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας που φθίνει με την πάροδο των αγώνων.

Η ήττα στους Ζωσιμάδες είναι ο τελευταίος κρίκος στην "αλυσίδα" των αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει μόλις σε ένα από τα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος στο 2019 και έχει πέσει στην 6η θέση, ενώ στο ενδιάμεσο έχει αποκλειστεί στο Κύπελλο Ελλάδας από τη Λαμία.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν. Η αγωνιστική καθίζηση συνεχίζεται, ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του δεν έχουν βρει τον τρόπο να την εμποδίσουν και αν δεν την ανακόψουν σύντομα, τότε η πτώση ενδέχεται να αποβεί μοιραία.

Το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ έχει καθοριστική σημασία. Η νίκη είναι αναγκαία, ώστε να διακοπεί το αρνητικό σερί και το Τριφύλλι να διατηρηθεί στη διεκδίκηση του πέμπτου ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Οτιδήποτε άλλο, θα αποτελέσει μεγάλο πισωγύρισμα.

ΚΟΜΒΙΚΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Γιώργος Δώνης και το επιτελείο του αντιλαμβάνονται απόλυτα τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και θα προσπαθήσουν στη διάρκεια της εβδομάδας να αντιστρέψουν το κλίμα. Το έργο τους είναι πολύ δύσκολο, αλλά αισιοδοξούν ότι με τη βοήθεια των Νταμπίζα και Σαραβάκου, θα τα καταφέρουν.

Ο "πράσινος" οργανισμός περνάει σοβαρή κρίση και χρειάζεται να αναπτύξει αντισώματα. Αλλιώς, η θετική αύρα που δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2018, θα εξανεμιστεί πλήρως. Κάτι που το Τριφύλλι δεν έχει το περιθώριο να χάσει.

Αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι πώς ο Δώνης και οι συνεργάτες του θα πετύχουν την ανατροπή. Η απόδοση των παικτών δεν τους βοηθάει, η διοίκηση μοιάζει ανήμπορη να παρέχει στήριξη και οι διαιτητικές αποφάσεις υποδεικνύονται διαρκώς κατά του Παναθηναϊκού.

Το "τρένο" καλείται να διαχειριστεί την πιο μεγάλη ανηφόρα από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα δείξει πόσο δυνατή... ατμομηχανή διαθέτει, ώστε να ρυμουλκήσει την ομάδα από την κρίση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ