ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για τη συνάντηση Αλαφούζου - Νταμπίζα

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για τη συνάντηση Αλαφούζου - Νταμπίζα

Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για την πολυαναμενόμενη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου και του Νίκου Νταμπίζα και εξηγεί τι πραγματικά ισχύει.

Η εντύπωση που επικρατεί στην "πράσινη" επικαιρότητα είναι ότι οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν από το ραντεβού του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιάννη Αλαφούζο, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Αυτό είναι εν μέρει αληθές... Πράγματι, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο γραφείο του τον τεχνικό διευθυντή για τον απολογισμό της σεζόν.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Νταμπίζας κινείται... στο σκοτάδι. Ο Νταμπίζας έχει διαρκή πρόσβαση στον Αλαφούζο και συνεννοούνται για τα ζητήματα του Τριφυλλιού. Ο παλαίμαχος αμυντικός γνωρίζει το περίγραμμα του μπάτζετ που θα έχει στη διάθεση του και στη διάρκεια του Μαΐου, θα μάθει το ακριβές ποσό. Όμως, έχει σχεδιάσει τη στρατηγική του για τη διαχείριση του ρόστερ και αν χρειαστεί, θα την προσαρμόσει κατάλληλα.

Ο Αλαφούζος έφυγε για το εξωτερικό πριν τις γιορτές του Πάσχα και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο εφοπλιστής θα συναντηθεί με τον Νταμπίζα στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, για να καθορίσουν τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού τους. Άλλωστε, είχαν επικοινωνία πριν την αναχώρηση του Αλαφούζου από την Αθήνα και θα μιλήσουν ξανά σύντομα.

O Νταμπίζας είναι τυπικός στα λεγόμενα του και θα καταθέσει τις προτάσεις για ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις και μεταγραφές μετά το κυριακάτικο (5/5) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Όμως, το τριετές πλάνο που έχει συμφωνήσει με τον Αλαφούζο από την άνοιξη του 2019 είναι ο "μπούσουλας" για τις κινήσεις που θα κάνει στη διάρκεια του καλοκαιριού και δεν πρόκειται να παρεκκλίνει σε μεγάλο βαθμό.

Πλέον, στον Παναθηναϊκό υπάρχει προγραμματισμός και όταν κρίνεται αναγκαίο, γίνονται τροποποιήσεις και βελτιώσεις. Επομένως, το ραντεβού του Αλαφούζου με τον Νταμπίζα είναι σημαντικό, αλλά θα πραγματοποιηθεί σε συγκεκριμένο πλαίσιο που έχει αποφασιστεί από την αρχή της συνεργασίας των δύο ανδρών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ