ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Ευχαριστούμε τον Δώνη και το επιτελείο του για την προσφορά τους"

Παναθηναϊκός: "Ευχαριστούμε τον Δώνη και το επιτελείο του για την προσφορά τους"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Δώνη, τον οποίο -μαζί με τους συνεργάτες του- ευχαρίστησε για την προσφορά στον σύλλογο την τελευταία διετία.

Λίγη ώρα μετά την άφιξη του Ντάνι Πογιάτος στην Αθήνα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Δώνη. Κάτι καθαρά τυπικό, δεδομένου ότι οι δύο πλευρές τα είχαν βρει εδώ και μερικές ημέρες για τον τρόπο λύσης του συμβολαίου που υπέγραψε πριν από δύο χρόνια ο 50χρονος τεχνικός.

" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη. Ευχαριστούμε τον κ. Δώνη και το επιτελείο του για την προσφορά τους στην ομάδα την τελευταία διετία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους" αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το τριφύλλι.

Ο Γιώργος Δώνης ολοκλήρωσε την προπονητική του θητεία στον Παναθηναϊκό με τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, αφήνοντας παράλληλα μετά από το τέλος της αναμέτρησης αιχμές για τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Τσάβι Ρόκα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ