ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα χωρίς κανέναν μικρό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός άρχισε το ντέρμπι με την ΑΕΚ έχοντας μόνο έμπειρους ποδοσφαιριστές στη σύνθεση του.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Γιώργος Δώνης στο αθηναϊκό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό είχε μία ιδιαιτερότητα: δεν περιλάμβανε κανέναν από τους μικρούς που αναδείχτηκαν το καλοκαίρι. Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, όλοι οι βασικοί ήταν παίκτες με πρότερη παρουσία στηSuper League.

Ακόμα και οι... συνήθεις ύποπτοι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και Μαυρομάτης δεν ήταν στην αρχική σύνθεση. Ο Χατζηγιοβάνης δεν έπαιξε καθόλου κατ' επιλογή του Δώνη επειδή είναι ντεφορμέ, ο Μπουζούκης ήταν τιμωρημένος και ο Μαυρομάτης έχει τραυματιστεί.

Επιπλέον, εάν ο Χρήστος Δώνης δεν άρχιζε στην ενδεκάδα, τότε δεν θα υπήρχε παίκτης ο οποίος να προέρχεται από την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Επίσης, από τις τρεις αλλαγές, μόνο ο Εμμανουηλίδης είναι προϊόν των "πράσινων" τμημάτων υποδομής.

Η στροφή του Γιώργου Δώνη στους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές οφείλεται στις απουσίες, στο ντεφορμάρισμα, αλλά κυρίως στο γεγονός ότι έχουν... σφίξει τα λουριά. Ο Δώνης ψάχνει λύσεις για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες και για την εξάντληση των πιθανοτήτων για την πεντάδα και έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα τους μικρούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ