ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χρειάζεται ξεκούραση ο Μαυρομάτης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φάνης Μαυρομάτης θα αρχίσει θεραπεία για τις ενοχλήσεις στη μέση και ελπίζει να προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Η είδηση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν η απουσία του Φάνη Μαυρομάτη. Ο 22χρονος στόπερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και παρακολούθησε από την εξέδρα το αθηναϊκό ντέρμπι.

Πλέον, το ζητούμενο είναι αν ο Μαυρομάτης θα αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού. Από σήμερα (10/3) θα αρχίσει θεραπεία με αγωγή και θα γυμνάζεται ατομικά, προκειμένου να μην επιβαρύνει τη μέση του και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη.

Ο Μαυρομάτης έλεγε κατά την αποχώρηση του από το ΟΑΚΑ ότι θα είναι παρών στο ντέρμπι των "αιωνίων" αντιπάλων. Εξυπακούεται ότι ο νεαρός αμυντικός επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον Δώνη.

Το πρόβλημα του Μαυρομάτη δεν προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Ο Μαυρομάτης πονάει στη μέση εδώ και αρκετό καιρό, όμως αυτή την περίοδο οι πόνοι εντάθηκαν και δεν υποχώρησαν με τη συντηρητική προσέγγιση. Ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται ξεκούραση, αλλά μάλλον δεν θα την έχει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ