ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έγινε αρχηγός ο Ινσούα

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης όρισε τον Εμάνουελ Ινσούα στην πεντάδα των αρχηγών του Παναθηναϊκού και το Sport24.gr εξηγεί το βαθύτερο νόημα της επιλογής. Διαβάστε τους άλλους τέσσερις.

Η πιο σημαντική αλλαγή στην πεντάδα των αρχηγών του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2019-2020, είναι η είσοδος του Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ-χαφ θα είναι ο άτυπος εκπρόσωπος των ξένων στην... ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Την αντίστοιχη θέση είχε πάρει πέρυσι ο Άντονι Μουνιέ, όμως ο Γάλλος στράικερ έχει τεθεί εκτός των πλάνων του Γιώργου Δώνη και δεν θα μπορούσε να διατηρήσει τον τίτλο του. Η επιλογή του Ινσούα σχετίζεται με την παλαιότητα του, αφού διανύει την τρίτη χρονιά του στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Όμως, αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος... Ο Νίκος Νταμπίζας καταβάλλει προσπάθειες για να επεκτείνει το συμβόλαιο του Ινσούα, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2020 και εκτός από το οικονομικό, θέλει να δώσει και άλλα κίνητρα στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για να παραμείνει στην Αθήνα.

Ο Ινσούα έχει δεθεί με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και η απόφαση του Δώνη να τον χρίσει αρχηγό, αποσκοπεί στην ενίσχυση αυτού του δεσμού. Ο Ινσούα έχει ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία και το περιβραχιόνιο στο μπράτσο θα τον κάνει να αισθανθεί ακόμα πιο "πράσινος"...

Από εκεί και πέρα, πρώτος αρχηγός παραμένει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ δεύτερος και τρίτος στην ιεραρχία διατηρούνται οι Χρήστος Δώνης και Δημήτρης Κολοβέτσιος. Πέμπτος αρχηγός ορίστηκε ο Φάνης Μαυρομάτης εκ μέρους των νεαρών, αντί του Πασχάλη Στάικου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ