ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δύσκολα να προλάβει την Ξάνθη ο Μακέντα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΡΕΝΤΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΡΕΝΤΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φεντερίκο Μακέντα προπονήθηκε εκ νέου ατομικά και έτσι γίνεται πιο δύσκολο το ενδεχόμενο να προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου (05/10, 17.15) με την Ξάνθη.

Δύσκολο εώς απίθανο φαντάζει το ενδεχόμενο να προλάβει ο Μακέντα τον αγώνα του Σαββάτου (05/10) με την Ξάνθη. Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού προπονήθηκε και σήμερα (30/09, 17.15) ατομικά και όλα δείχνουν πως δεν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο Μακέντα δεν θέλει να λείψει παρά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την αρχική διάγνωση που τον ήθελε να μένει δυο-τρεις εβδομάδες εκτός, όμως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Από εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στην προπόνηση της Δευτέρας και ο Σέχου, ενώ μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης, Δώνης, Μολό, Μπεκ, Σένκεφελντ και Φάουστο.

Οι υπόλοιποι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν στον αγώνα με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και έπαιξαν παιχνίδι τακτικής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ