ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Δεν έχουν μπει τα λεφτά του Πιεμπονγκσάντ στην ΠΑΕ

ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Πιεμπονγκσάντ EUROKINISSI

Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (12/10), ο Πιεμπονγκσάντ δεν είχε καταβάλλει το 1 εκατομμύριο ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Διαβάστε στοSport24.gr.

Άφαντα παραμένουν για τον Παναθηναϊκό τα χρήματα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ... Τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (12/10) στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ δεν είχε πιστωθεί το 1 εκατομμύριο ευρώ που έπρεπε να καταθέσει ο Ταϊλανδός, στο πλαίσιο της συμφωνίας του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πιεμπονγκσάντ δεν θα δώσει ποτέ τα λεφτά, ούτε ότι δεν ισχύει το συμφωνητικό που υπέγραψε με τον Αλαφούζο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, η χρηματοροή που θα σφραγίσει την είσοδο του Ταϊλανδού στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά.

Πάντως, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν ανησυχεί για την κάλυψη των υποχρεώσεων του Οκτωβρίου. Ο Αλαφούζος έχει διαβεβαιώσει τα διοικητικά στελέχη του Τριφυλλιού ότι οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν εγκαίρως και δεν θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα.

Είναι σαφές ότι ο Αλαφούζος δεν θα ρισκάρει τον εκτροχιασμό της ΠΑΕ μετά από ένα καλοκαίρι που ξόδεψε 21,4 εκατομμύρια ευρώ για να τη "συμμαζέψει".

Όμως, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει κάνει κάθε είδους παραχώρηση προς τον Πιεμπονγκσάντ ώστε να τον διευκολύνει και πλέον περιμένει την ανταπόκριση του, για να ολοκληρώσουν τη μεταβίβαση του μετοχικού μεριδίου.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ