ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρώτη ενημέρωση για τα λεφτά του Πιεμπονγκσάντ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τα διοικητικά στελέχη του Παναθηναϊκού να περιμένουν χρήματα από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Με τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ επικοινώνησε την Τετάρτη (10/10) ο Γιάννης Αλαφούζος, για να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό. Ο εφοπλιστής βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είχαν άγνοια για τη συμφωνία του με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Το πιο σημαντικό από τα νέα που ανέφερε ο Αλαφούζος στους "πράσινους" διοικούντες, αφορούσε το οικονομικό. Με βάση τα λεγόμενα του Αλαφούζου, στις επόμενες ώρες θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ τα πρώτα χρήματα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Το έμβασμα είναι της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ και προορίζεται για την εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου στους ποδοσφαιριστές και για την καταβολή ενός μισθού στους εργαζομένους. Οι διακανονισμοί για τα χρέη αναμένεται να πληρωθούν και τον Οκτώβριο από τον Αλαφούζο.

Η χρηματοροή αρχίζει από τον Πιεμπονγκσάντ στο πλαίσιο της συμφωνίας του με τον Αλαφούζο και θα συνεχιστεί στους επόμενους μήνες. Οι δύο άνδρες έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα ποσά που θα μπουν στην ΠΑΕ σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί με τη μεταβίβαση του 50% των μετοχών που κατέχει ο Αλαφούζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σερέτης: Αλαφούζος - Πιεμπονγκσάντ δεν δίνουν όραμα στον οπαδό του Παναθηναϊκού
Γιάννης Αλαφούζος: "Καινούργιο ξεκίνημα για έναν ισχυρό Παναθηναϊκό"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ