ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Ρόντγουελ, αλλά το καθυστερεί

Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Ρόντγουελ, αλλά το καθυστερεί

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα να κλείσει το "εξάρι" στον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο Τζακ Ρόντγουελ καθυστερεί να δώσει την απάντησή του. Εξαντλεί τα περιθώρια για τον στόπερ ο τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού".

Στασιμότητα επικρατεί στα μεταγραφικά του Τριφυλλιού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Νίκος Νταμπίζας έχει διακόψει τις επαφές του. Απλώς, φαίνεται πως ότι ετοιμάζει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είτε το έχει κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα, είτε ακόμα απέχει από την ολοκλήρωση του.

Σε περίοπτες θέσεις στις λίστες των στόπερ και των αμυντικών χαφ έχουν μπει ο Μπαρτ Σένκεφελντ και ο Τζακ Ρόντγουελ. Ωστόσο, αμφότεροι έχουν ένα κοινό: το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν συγκαταλέγεται στις προτεραιότητες τους. Τόσο ο Ολλανδός, όσο και ο Άλλος, δεν απορρίπτουν την πρόταση του Νταμπίζα και την θέλουν ως εναλλακτική, αλλά πρωτίστως ψάχνονται στηνChampionship.

Επίσης, διαφοροποιείται η ανάγκη ενίσχυσης του Παναθηναϊκού σε κάθε γραμμή. Στο κέντρο είναι πιο επιτακτική σε σύγκριση με την άμυνα. Διότι μετά τον Δημήτρη Κουρμπέλη, υπάρχουν μόνο οι Χρήστος Δώνης και Ζοάο Νούνες ως υπηρεσιακές λύσεις. Αντίθετα, στα μετόπισθεν ο Γιώργος Δώνης έχει τον δοκιμασμένο Κολοβέτσιο, τον φορμαρισμένο Πούγγουρα, τον αξιόπιστο Νούνες και τον ταλαντούχο Μαυρομάτη.

Σε σχέση με τον αμυντικό χαφ, ο Νταμπίζας κατέθεσε την πρόταση του στον Ρόντγουελ, αλλά δεν έχει το περιθώριο να τον περιμένει. Ήδη, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει στραφεί σε άλλους «κόφτες» και προσπαθεί να κλείσει κάποιον το συντομότερο δυνατό. Ο Νταμπίζας δεν αρέσκεται να λειτουργεί υπό πίεση, όμως είναι προφανές ότι η προσθήκη στη μεσαία γραμμή είναι απαραίτητη.

Παράλληλα, δεν υπάρχει η ίδια σπουδή για τον βασικό κεντρικό αμυντικό. Ο Νταμπίζας μπορεί να εξαντλήσει τη μεταγραφική περίοδο για να βρει τον παίκτη που θέλει στη σωστή τιμή. Ο Σένκεφελντ αρέσει, αλλά τα… ήξεις-αφίξεις έχουν δυσαρεστήσει τον Νταμπίζα, ο οποίος θέλει έναν ποδοσφαιριστή που θα έρθει στον Παναθηναϊκό αφοσιωμένος και όχι επειδή δεν έχει άλλη επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Πρώτη Μολό στο 6-0 επί του Κερατσινίου
Παναθηναϊκός: Ο Κολοβός τα κάνει όλα και συμφέρει
Παναθηναϊκός: Το νέο συμβόλαιο του Ινσούα και οι άλλοι παίκτες
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ