ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το νέο συμβόλαιο του Ινσούα και οι άλλοι παίκτες

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Ινσούα, Παναθηναϊκός, (eurokinissi) EUROKINISSI

Το Sport24.gr αποκαλύπτει την άφιξη του Μαξιμιλιάνο Ινσούα στην Αθήνα και εξηγεί ποια παράμετρος μπορεί να επηρεάσει τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Από τις αρχές Ιουνίου, ο Νίκος Νταμπίζας εξέφρασε την πρόθεση του να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Εμάνουελ Ινσούα, αντί του ισχύοντος που λήγει τον Ιούνιο του 2020. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν έμεινε στα λόγια, αλλά έστειλε μέσω email την πρόταση του στον αδερφό και ατζέντη του παίκτη, Μαξιμιλιάνο Ινσούα.

Μετά την ηλεκτρονική αλληλογραφία των δύο ανδρών, σύντομα έρχεται η ώρα του τετ-α-τετ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Μαξιμιλιάνο Ινσούα αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα και θα συναντηθεί με τον Νταμπίζα, για να θέσουν επί τάπητος το ζήτημα.

Ο Νταμπίζας είχε μία γενική ενημέρωση ότι ο Μαξιμιλιάνο Ινσούα θα έρθει στην Ελλάδα στη διάρκεια του Αυγούστου, αλλά η ακριβής ημερομηνία δεν είχε φιξαριστεί. Ωστόσο, ο Αργεντινός μάνατζερ έφυγε από το Μπουένος Άιρες που κατοικεί, έχει μεταβεί στην Ισπανία για να κλείσει τη μεταγραφή του Πάμπλο Καμπαγιέρο στην Καρταγένα και ο επόμενος προορισμός του θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Αθήνα.

Ο Μαξιμιλιάνο Ινσούα έρχεται για να επισκεφτεί τον αδερφό του και να μιλήσει με τον Νταμπίζα. Εκτός από το συμβόλαιο του Εμάνουελ Ινσούα, ο Μαξιμιλιάνο θα προτείνει παίκτες στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού από το πελατολόγιο που διαθέτει. Άλλωστε, ο Μαξιμιλιάνο διευθύνει μανατζερικό γραφείο και δεν περιορίζεται στα οικογενειακά ζητήματα.

Μάλιστα, ουδείς μπορεί να αποκλείσει ότι η διαλλακτικότητα του Μαξιμιλιάνο Ινσούα για το συμβόλαιο του αδερφού του, θα επηρεαστεί από την αντίδραση του Νταμπίζα στις άλλες προτάσεις του. Συχνά, οι μάνατζερ συνδέουν τις δουλειές τους, με προφανή σκοπό να πετύχουν… με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια.

Η περιοδεία του Μαξιμιλιάνο Ινσούα δεν θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα, αφού υπάρχουν τουλάχιστον δύο ενδιάμεσοι σταθμοί μέχρι την επιστροφή στην Αργεντινή. Η μία στάση θα είναι στην Κωνσταντινούπολη για επαγγελματικές υποθέσεις και η δεύτερη στη Στουτγάρδη, όπου αγωνίζεται ο έτερος αδερφός, Εμιλιάνο στην ομώνυμη ομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ