ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Από τον Σεπτέμβρη οι νέοι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΡΕΝΤΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΡΕΝΤΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης κάνει τα πλάνα του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία χωρίς να περιμένει τις ενισχύσεις στο ρόστερ. Το πάει μέχρι Σεπτέμβρη ο Nίκος Νταμπίζας.

Η ανάγκης ενίσχυσης στη μεσαία γραμμή και στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού είναι άμεση και ο Νίκος Νταμπίζας κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να εντοπίσει ποιοτικούς παίκτες σε προσιτή τιμή, διότι το πορτοφόλι του δεν είναι γεμάτο.

Η πρόθεση του Νταμπίζα είναι να φέρει τουλάχιστον τον αμυντικό χαφ στο "Γεώργιος Καλαφάτης" στη διάρκεια της εβδομάδας, αφού ο Δώνης διαθέτει περισσότερους στόπερ. Όμως, στο "εξάρι" υπάρχει μόνο ο Δημήτρης Κουρμπέλης και μετά ο νεαρός Αλεξανδρόπουλος, άρα η μεταγραφή επείγει.

Από εκεί και πέρα, ακόμα και αν αποκτηθεί ένας αμυντικός χαφ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα είναι δύσκολο να τεθεί αμέσως στη διάθεση του Δώνη. Ειδικά αν πρόκειται για ελεύθερο, ο οποίος δεν θα έχει κάνει προετοιμασία, θα είναι αδύνατο να προλάβει την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 24-25/8. Το ίδιο ισχύει για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague, μία εβδομάδα αργότερα.

Το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι ότι ο αμυντικός χαφ και ο στόπερ καταστούν διαθέσιμοι για τον Δώνη από την 3η αγωνιστική και μετά. Διότι ανάμεσα στη 2η και στην 3η, μεσολαβεί η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Επομένως, οι δύο παίκτες θα έχουν χρόνο να δουλέψουν με τον Δώνη, να αποκτήσουν φυσική κατάσταση αν τη χρειάζονται και να προσαρμοστούν στη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νταμπίζας αξιοποιεί όλο το χρόνο που έχει στη διάθεση του και δεν βιάζεται. Αυτό σημαίνει ότι θα περιμένει για να πάρει τον παίκτη που θέλει ακόμα και στην προθεσμία του Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους, αν κρίνει ότι αυτό είναι το καλύτερο. Στο παρελθόν, έχει συμφωνήσει στο συγκεκριμένο τάιμινγκ με τους Ντανιέλ Πράνιτς, Βίκτωρα Κλωναρίδη, είχε ανανεώσει τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, ενώ πέρυσι είχε κλείσει τον Φεντερίκο Μακέντα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ