ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολό: "Είμαι ακόμα στο 50%, ο δρόμος είναι μακρύς"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιοάν Μολό αγωνίστηκε για μισή ώρα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μπεσίκτας και τόνισε πως έχει ακόμα δρόμο για να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

Ο Γιοάν Μολό αγωνίστηκε για μισή ώρα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μπεσίκτας (2-2). Αυτή ήταν η δεύτερη παρουσία του μετά το φιλικό με το Κερατσίνι και τόνισε πως έχει ακόμα δρόμο για να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

"Είμαι ακόμα στο 50%. Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά ξέρω ότι ο Θεός με βοηθάει σε όλες τις καταστάσεις. Η αφοσίωσή μου θα μιλήσει σύντομα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος στο λογαριασμό του στο Instagram.

Μολό: "Είμαι ακόμα στο 50%, ο δρόμος είναι μακρύς"

Μάλιστα, για την απόδοση του Μολό μίλησε μετά το φιλικό της Κωνσταντινούπολης και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος τόνισε: "Ο Μολό είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ένα στοιχείο που μας έλειπε. Να πάει στην ατομική ενέργεια του και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Αυτή τη στιγμή είναι στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, δουλεύει αρκετά στη φυσική κατάσταση για να φτάσει τους υπόλοιπους και να έχει τα στοιχεία ώστε να μπει στο σύνολο καθώς δεν είναι μόνο το τρέξιμο αλλά και η τακτική τόσο όταν έχουμε τη μπάλα, όσο και όταν κάνουμε άμυνα. Θα είναι μια καλή λύση για εμάς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ