Παναγόπουλος: "Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα ζήτησε να φύγει ο Κατσουράνης"

Ο Χρήστος Παναγόπουλος απάντησε μέσω του Sport24.gr στον χαρακτηρισμό "άσχετος" που του απέδωσε ο Κώστας Κατσουράνης, στη συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή (2/2) o άλλοτε διεθνής μέσος.

Η συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη στο Sport24.gr είχε μεγάλη απήχηση και κάποιες από τις ατάκες του προκάλεσαν αίσθηση. Ειδικά εκείνη που μπήκε και τίτλος στο βίντεο: "Ένας άσχετος με το ποδόσφαιρο, με έδιωξε από τον Παναθηναϊκό".

Ο... άσχετος σύμφωνα με τον Κατσουράνη ήταν ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο πιο έμπιστος συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου εκείνη την περίοδο και επί σειρά ετών. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον κ. Παναγόπουλο και ζήτησε την άποψή του για την επίμαχη δήλωση. Και η απάντησή του ήταν δηκτική.

"Πρέπει να μάθει ο κόσμος πως την απομάκρυνση του κυρίου Κατσουράνη μας τη ζήτησε ο τότε προπονητής Ζεσουάλντο Φερέιρα. Και μάλιστα πιο νωρίς από την ημέρα που τελικά συνέβη. Άρα ο άσχετος του ποδοσφαίρου, σύμφωνα πάντα με τον κύριο Κατσουράνη, είναι ο καταξιωμένος τεχνικός Φερέιρα, όχι κάποιος άλλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ SPORT24.GR

Κώστας Κατσουράνης: "Ενας άσχετος με έδιωξε απ'τον Παναθηναϊκό"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24