ΣΤΗΛΕΣ

Κώστας Κατσουράνης: "Ενας άσχετος με έδιωξε απ'τον Παναθηναϊκό"

Κώστας Κατσουράνης: "Ενας άσχετος με έδιωξε απ'τον Παναθηναϊκό"

Ο πρώτος και τελευταίος έρωτας και τα δύο ματς που θα ήθελε να παίξει ξανά. Ο Κόκκαλης κι ο Αλαφούζος, ο άσχετος που τον έδιωξε, οι κλίκες κι ο χειρότερος συμπαίκτης. Ξαπλωμένος στον καναπέ του House Twenty Four, ο Κώστας Κατσουράνης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί, σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στον Πάνο Βόγλη και την κάμερα του Sport24.gr.

Χαλαρός, άνετος. Μιλάει με την ίδια ευθύτητα που έπαιζε ποδόσφαιρο: κάθετα, χωρίς παρεκκλίσεις, απ'την μια περιοχή στην άλλη. Ο Κώστας Κατσουράνης αποδέχθηκε την πρόσκληση και επισκέφτηκε το Σπίτι της 24Media. Είτε ξαπλωμένος στον καναπέ της ψυχανάλυσης, είτε καθιστός στην πολυθρόνα, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, ποδοσφαιρικές και μη.

Η πρώτη και τελευταία γυναίκα που ερωτεύτηκε και οι δύο αγώνες που θα ήθελε να ξαναπαίξει για να τους κερδίσει. Οι ταμπέλες του κλικαδόρου και του αντί-Ολυμπιακού. Ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο αγαπημένος του προπονητής, που έκανε κι αυτός πολλά λάθη.

Με αμεσότητα, αλλά και σαρκασμό, ο Κατσουράνης δεν το σκέφτεται δεύτερη φορά. Ούτε για το αν έχει παίξει ποτέ σε στημένο αγώνα, ούτε για τον τρόπο που έφυγε απ'τον Παναθηναϊκό. Διαλέγει ακόμα και την αγαπημένη ανάμεσα στις ομάδες που αγωνίστηκε, όπως και τον χειρότερο συμπαίκτη που είχε ποτέ.

Απλώς πατήστε το play κι απολαύστε τον, όπως δεν τον έχετε δει ποτέ ξανά, με τα πόδια στον καναπέ, το μαξιλάρι στα χέρια και τη γνωστή γρήγορη ομιλία: Ο Κατσούρ πάντα μιλάει μπερδεμένα, αλλά πάντα σκέφτεται καθαρά, έχει μια μπερδεμένη άρθρωση σε μια τόσο καθαρή σκέψη.


Video credits: Γιάννης Παπαναστασόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ