ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντεμπούτο Μακέντα για Παναθηναϊκό στο Περιστέρι

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΥ ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΥ ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης θα δώσει χρόνο στον Φεντερίκο Μακέντα στο σαββατιάτικο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Το Σάββατο (8/9) ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, σε ένα φιλικό παιχνίδι που θα καλύψει τη διακοπή του πρωταθλήματος. Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, το ματς είναι σημαντικό γιατί τα έσοδα θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους από την πυρκαγιά του Αυγούστου που έπληξε το Μάτι.

Από εκεί και πέρα, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.Ο Φεντερίκο Μακέντα θα πάρει χρόνο από τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος θέλει να τσεκάρει την ετοιμότητα του εν όψει της συνέχειας. Ο Μακέντα θα περάσει ως αλλαγή, διότι ακόμα δεν έχει το επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά ο Δώνης πιστεύει ότι η συμμετοχή θα του κάνει καλό.

Επίσης, ο Χρήστος Δώνης θα επανέρθει από τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα. Αντίθετα, δεν πρόκειται να αγωνιστούν στον θεσσαλικό κάμπο οι Ουσμάν Κουλιμπαλί και Βαγγέλης Οικονόμου, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Άντονι Μουνιέ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ