ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Δεν μπορούμε να αλλάξουμε γρήγορα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε μετά τη νίκη (1-0) επί της Κέρκυρας ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται βελτίωση σε πολλά πράγματα, τα οποία όμως δεν είναι εύκολο να αλλάξουν άμεσα, ζητώντας υπομονή.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, είπε στη Nova μετά την επικράτηση της ομάδας του επί της Κέρκυρας: "Όταν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλεις, όταν υπάρχουν αυτές οι αδυναμίες που έχουμε αυτή τη στιγμή σαν ομάδα, είναι λογικό να υπάρχει πίεση. Ζήτησα από τα παιδιά να έχουν υπομονή.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος θέλει να αλλάξουμε γρήγορα κάποια πράγματα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να γίνουν. Μπορούν να γίνουν σιγά, σιγά. Τα παιδιά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή προσπαθούν όσο μπορούν. Ξέρουμε ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα, ξέρουμε ότι θα γίνουν καλύτεροι.

Είχαμε σήμερα έναν αντίπαλο που έπαιξε κλειστά, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν κατάλληλος για να παίξουμε γρήγορα. Δεν θα μείνω στο αποτέλεσμα. Ξέρω ότι αυτό μένει, αλλά με ενδιαφέρει να βελτιώσουμε ακόμα πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας, κυρίως όταν καλούμαστε να παίξουμε με ομάδες όπως η Κέρκυρα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ