ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οικονόμου: "Η επιτυχία οφείλεται στο οικογενειακό κλίμα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Οικονόμου μίλησε για την επανεμφάνιση του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και εξήγησε ότι το σημαντικό είναι να παίρνει τις νίκες η ομάδα.

Επέστρεψε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ο Βαγγέλης Οικονόμου, μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μίλησε για τη νίκη επί του Απόλλωνα και για την ευκαιρία που πήρε μετά από καιρό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οικονόμου στην ΕΡΤ:

Για την καλή πορεία του Παναθηναϊκού: " Η επιτυχία που έχει έρθει μέχρι τώρα οφείλεται στο οικογενειακό κλίμα. Είμαστε ένα στα αποδυτήρια κι αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρα, ως ομοιογένεια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, είμαστε επαγγελματίες και όταν έρθει η ευκαιρία να την αρπάξουμε. Δεν έχει σημασία που δεν έπαιζα, είχα έναν τραυματισμό, μπήκα τώρα, νικήσαμε και χαίρομαι που γύρισα και πετύχαμε ευρύ σκορ. Συνεχίζουμε".

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: "Σε όλα τα ματς πρέπει να έχεις αυτοσυγκέντρωση. Αφήσαμε το ντέρμπι πίσω, δουλέψαμε σωστά. Συνεχίσαμε, ήταν δύσκολο παιχνίδι ο Απόλλωνας είναι σφιχτή ομάδα. Προηγηθήκαμε γρήγορα κι αυτό μας βοήθησε. Πετύχαμε μεγάλο σκορ αλλά μένουν οι 3 βαθμοί και η συνέχεια είναι δύσκολη".

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη: "Ο Άρης έχει καλή ομάδα και θα είναι δύσκολο ματς. Θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας που ξέρει να διαχειριστεί αυτές τις καταστάσεις".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ