ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πιεμπονγκσάντ κατέθεσε φάκελο στην ΕΕΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα επιτρέψει στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να γίνει μέτοχος στον Παναθηναϊκό. Ο Ταϊλανδός κατέθεσε φάκελο στην ΕΕΑ.

Η Τρίτη (25/9) πέρασε και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είχε ενημέρωση από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για τη συμμετοχή του στην Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζεται ο εφοπλιστής, γιατί δεν αποκλείεται να έχει υιοθετήσει την τακτική του "θολού τοπίου" μέχρι να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό.

Επίσης, από την πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπόνγκσάντ δεν σχολιάζεται το παραμικρό. Οι Έλληνες συνεργάτες του Ταϊλανδού έχουν κόψει τους διαύλους επικοινωνίας με τον Τύπο και δεν "διαρρέουν" τις προθέσεις του 63χρονου επιχειρηματία, κρατώντας τους πάντες στο... σκοτάδι.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πιεμπονγκσάντ έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την είσοδό του στον Παναθηναϊκό. Το επιτελείο του φέρεται να έχει καταθέσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τα αναγκαία έγγραφα, ώστε να επιτραπεί στον Ταϊλανδό να γίνει μέτοχος της ΠΑΕ.

Είναι μία τυπική διαδικασία, αφού ο Πιεμπονγκσάντ πληροί τις προδιαγραφές για να πάρει την έγκριση της ΕΕΑ. Πλην, όμως, είναι απαραίτητη αφού χωρίς τη σχετική άδεια, οποιαδήποτε συναλλαγή του Πιεμπονγκσάντ με τον Αλαφούζο δεν θεωρείται νόμιμη. Η ΕΕΑ συνεδριάζει κάθε Πέμπτη και αναμένονται τα νεότερα, που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το ιδιοκτησιακό του "τριφυλλιού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ