ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιγουριά Αλαφούζου για το deal με τον Πιεμπονγκσάντ

Σιγουριά Αλαφούζου για το deal με τον Πιεμπονγκσάντ

Παρά την καθυστέρηση που έχει σημειωθεί από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, η πλευρά του νυν μεγαλομετόχου, Γιάννη Αλαφούζου, δεν δείχνει να ανησυχεί.

Σίγουρος ο Γιάννης Αλαφούζος για είσοδο του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στον Παναθηναϊκό. Παρά την καθυστέρηση που έχει σημειωθεί από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, η πλευρά του νυν μεγαλομετόχου δεν δείχνει να ανησυχεί. Το αντίθετο ισχύει! Όπως αναφέρει η "Live Sport", ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ανέφερε στους συνεργάτες του ότι περιμένει τα πρώτα χρήματα από τον Ασιάτη.

"Δεν υπάρχει τίποτα να με φοβίζει αυτήν τη στιγμή. Θεωρώ ότι κατά 85%-90% η συμφωνία, που έχει κλείσει εδώ και καιρό, θα υλοποιηθεί. Αφήνω αυτό το μικρό ποσοστό όπως πάντα συμβαίνει με κάθε μορφής συμφωνία μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί. Ειλικρινά θα εκπλαγώ αν συμβεί οτιδήποτε άλλο", είπε σε συνεργάτες του ο Γιάννης Αλαφούζος και θεωρεί ότι τις επόμενες ημέρες θα μπουν τα πρώτα χρήματα από τον Παϊρότζ στον σύλλογο,

Σε ό,τι αφορά την καθυστέρηση, σχολίασε πως "πρόκειται για επιχειρηματίες με μεγάλες υποχρεώσεις στο εξωτερικό, οι οποίοι έχουν τους ρυθμούς τους". Το ρεπορτάζ αναφέρει πως είχαν τηλεφωνική επικοινωνία και επιβεβαιώθηκαν οι προθέσεις του Ταϊλανδού για το θέμα της καταβολής των χρημάτων και ο Γιάννης Αλαφούζος εκτιμά πως τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ