ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Μπεκ

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Μπεκ

Με απόλυτη μυστικότητα ο Νίκος Νταμπίζας έκλεισε τον 26χρονο Δανό επιθετικό Ούφε Μπεκ, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Άλλον περίμεναν και άλλος ήρθε... Όλα έδειχναν ότι ο Νίκος Νταμπίζας είχε εστιάσει στη διαπραγμάτευση με τον Τζακ Ρόντγουελ, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού χτύπησε άλλο μέτωπο! Ο Νταμπίζας συμφώνησε με τον 26χρονο Δανό επιθετικό, Ούφε Μπεκ, ο οποίος θα τεθεί άμεσα υπό τις οδηγίες του Δώνη.

Ο Μπεκ ήταν ελεύθερος από το Ανόβερο και θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό. Χρησιμοποιεί το αριστερό πόδι και αρέσκεται να παίζει στο δεξιό άκρο της επίθεσης, συγκλίνοντας προς την περιοχή και ψάχνοντας το σουτ.

Αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό ήθελε ο Γιώργος Δώνης και είχε ζητήσει από τον Νταμπίζα την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου εξτρέμ. Διότι οι υπόλοιποι παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή είναι δεξιοπόδαροι με εξαίρεση τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος θεωρείται περισσότερο μπακ-χαφ.

Ο Νταμπίζας ενήργησε με την αγαπημένη του μέθοδο: υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς να "διαρρεύσει" το παραμικρό, κατέληξε σε συμφωνία με τον Μπεκ. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του, αρχίζοντας άμεσα προπονήσεις με τους "πράσινους".

Ο Μπεκ έχει γεννηθεί στις 13 Ιανουαρίου του 1993 στην Κοπεγχάγη, έχει ύψος 1,69μ. και αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής της Λίνγκμπι. Το καλοκαίρι του 2013 τον ανακάλυψε η Νόρτζελαντ, στην οποία αγωνίστηκε έως το 2015 μετρώντας 44 συμμετοχές με 14 γκολ και 5 ασίστ. Τον Ιούλιο του 2015 πήρε μεταγραφή στο Ανόβερο, ευελπιστώντας σε μία καριέρα στη Bundesliga. Ωστόσο, ο Μπεκ δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη Γερμανία. Με μόλις 21 συμμετοχές (2 γκολ/3 ασίστ) σε 4 χρόνια και με ανεπιτυχείς δανεισμούς στη Μπρόντμπι και στη Γκρόιτερ Φιρτ, ο Δανός έμεινε ελεύθερος φέτος.

Ο Νταμπίζας και ο Δώνης έκριναν ότι ο Μπεκ έχει τα στοιχεία που λείπουν από την επίθεση και έσπευσαν να τον φέρουν στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο Μπεκ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Δανίας, ενώ σε επίπεδο Ανδρών έχει παίξει σε τρία ματς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ