ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το "take it or leave it" στον Ρόντγουελ

Sunderland's Jack Rodwell celebrates his goal during their English Premier League soccer match against Manchester United at the Stadium of Light, Sunderland, England, Sunday, Aug. 24, 2014. (AP Photo/Scott Heppell)
Sunderland's Jack Rodwell celebrates his goal during their English Premier League soccer match against Manchester United at the Stadium of Light, Sunderland, England, Sunday, Aug. 24, 2014. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για την πρόταση του Νίκου Νταμπίζα στον Τζακ Ρόντγουελ και για το χρονικό περιθώριο που έχει δοθεί στον ποδοσφαιριστή.

Εξελίξεις αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει νέο κύκλο επαφών με τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του, ωστόσο δεν έχει καταθέσει νεότερη πρόταση. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήταν εξαρχής ξεκάθαρος με τα οικονομικά δεδομένα και περιμένει την απάντηση του Άγγλου μεσοαμυντικού.

Ο Νταμπίζας δεν έχει ορίσει αυστηρή διορία, όμως είναι προφανές ότι η υπομονή του έχει ένα όριο. Ο Νταμπίζας θεωρεί ότι ο Ρόντγουελ έχει όλο το ποδοσφαιρικό «πακέτο» που χρειάζεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρεκκλίνει από το μπάτζετ, ούτε ότι θα εξαντλήσει όλο τον Αύγουστο για το «ναι» του ποδοσφαιριστή.

Η προσφορά του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού είναι προκαθορισμένη από το ραντεβού στην Αθήνα: περίπου 250.000 ευρώ ετησίως ως πάγιες αποδοχές, με ένα μικρό μπόνους συμμετοχών για τριετές συμβόλαιο. Την έχει θέσει υπόψη του Ρόντγουελ, έκανε… τα στραβά μάτια ενώ ο Άγγλος ψάχνει για ομάδα στην Championship εδώ και λίγες μέρες μετά τη λήξη των μεταγραφών την Πέμπτη 8 Αυγούστου και πιστεύει ότι σύντομα, ο παίκτης θα αποδεχτεί τους όρους του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόντγουελ πίστευε ότι επειδή οι επιλογές για τις ομάδες της Championship έχουν περιοριστεί πλέον μόνο στους ελεύθερους, πως θα εκδηλωνόταν ενδιαφέρον για το πρόσωπο του. Όμως, οι προσδοκίες του έχουν διαψευστεί πλήρως και δεν συνέβη το παραμικρό…

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Σε πρώτη φάση, ο Ρόντγουελ δεν ήταν ικανοποιημένος με τα λεφτά και από τη διάρκεια του συμβολαίου. Για την ακρίβεια, το δεύτερο είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την επίτευξη συμφωνίας. Διότι ο 28χρονος αμυντικός χαφ ουδέποτε έκρυψε ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Αγγλία και αν τελικά αναγκαστεί να ξενιτευτεί, προτιμά το επόμενο καλοκαίρι να είναι ξανά ελεύθερος για να επιδιώξει την επιστροφή στην πατρίδα του.

Επομένως, αν στα χρήματα ο Ρόντγουελ μπορεί να μειώσει τις απαιτήσεις του για να μην μείνει ανενεργός και να αποτελέσει μέρος ενός άρτιου ποδοσφαιρικού πρότζεκτ, δεν ισχύει το ίδιο για την τριετία. Ο Ρόντγουελ εμφανιζόταν κάθετος για τη διάρκεια του συμβολαίου και αντιπρότεινε 1+1, σε μία προσπάθεια συμβιβασμού.

Από την άλλη, ο Νταμπίζας όσο και αν πιστεύει στις ικανότητες του Ρόντγουελ, προτιμάει να έχει δεμένα τα… κομμάτια του «πράσινου» πάζλ σε βάθος χρόνου και να μην ψάχνει καινούργια κάθε καλοκαίρι. Για αυτό δεν θα συναινέσει σε συνεργασία ενός έτους με τον Άγγλο παίκτη, αν αυτός επιμείνει στη θέση του. Η πρόταση του Νταμπίζα είναι συγκεκριμένη, λίγες λεπτομέρειες είναι υπό διαπραγμάτευση και πλέον ισχύει το «take it or leave it» για τον Ρόντγουελ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ