ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κωνστάντος πιάνει άμεσα δουλειά στον Παναθηναϊκό

Ο Κωνστάντος πιάνει άμεσα δουλειά στον Παναθηναϊκό

Ο Κώστας Κωνστάντος θα συναντηθεί μέσα στην εβδομάδα με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και θα γνωριστεί με τα διοικητικά στελέχη του Παναθηναϊκού.

Δεν χάνει χρόνο ο Κώστας Κωνστάντος και άρχισε την προεργασία για να αναλάβει τα καθήκοντα του στον Παναθηναϊκό. Ο Κωνστάντος θα έχει το ρόλο του συνδετικού κρίκου του ποδοσφαιρικού τμήματος με τη διοίκηση και θα μεσολαβεί για οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει.

Ο Κωνστάντος επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου και συμφώνησαν να συναντηθούν, προκειμένου να μιλήσουν για τη συνεργασία τους. Οι δύο άνδρες θα γνωριστούν επειδή θα χρειαστεί να συνεννοηθούν σε πολλές περιπτώσεις από εδώ και πέρα.

Επιπροσθέτως, ο Κωνστάντος θα συστηθεί και με τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη, αφού με όλους θα έχει "πάρε-δώσει" στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του. Η έλευση του Κωνστάντου είναι σημαντική, διότι θα απελευθερώσει τον Νταμπίζα από πολλές ασχολίες που τον επιβάρυναν καθημερινά και θα του δώσει χρόνο για τις πιο σοβαρές υποθέσεις.

Η ΠΑΕ αναμένεται να ανακοινώσει την πρόσληψη του Κωνστάντου στη διάρκεια της εβδομάδας. Ο άλλοτε αντιπρόεδρος της Λάρισας επί ιδιοκτησίας Κώστα Πηλαδάκη θα αναλάβει τον ρόλο του Football Admistrative Officer και θα ανήκει στο οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ