ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κώστας Κωνστάντος: το πρώτο στέλεχος του Παναθηναϊκού με "συναπόφαση" Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ

Κώστας Κωνστάντος: το πρώτο στέλεχος του Παναθηναϊκού με "συναπόφαση" Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ

Ο πρώην αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός της ΑΕΛ (στην εποχή Πηλαδάκη) Κώστας Κωνστάντος, αναλαμβάνει εντός των επόμενων ημερών και επισήμως το πόστο του "Football Administrative Οfficer" στον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το οποίο προσλαμβάνεται με κοινή απόφαση των πλευρών Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ είναι ο Κώστας Κωνστάντος. Γνωστός και του Γιώργου Δώνη και του Νίκου Νταμπίζα από τη θητεία του στην ΑΕΛ του Κώστα Πηλαδάκη (αντιπρόεδρος, γενικός αρχηγός και "δεξί χέρι" του πρώην ηγέτη της θεσσαλικής ομάδας), ο Κωνστάντος δεν πρόκειται να είναι μέλος του νέου ΔΣ, όταν αυτό σχηματιστεί με τους εκπροσώπους του Ταϊλανδού επιχειρηματία.

"Διοικητικός ποδοσφαιρικός σύμβουλος" είναι ο... ελληνικός τίτλος της νέας ιδιότητας του Κωνστάντου, ο οποίος έχει συνομιλήσει και με την πλευρά του Παϊρότζ Πιεμνπονγκσάντ. Ο Κωνστάντος στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ αναμένεται να είναι υπό τον Αβραάμ Γκραντ και ουσιαστικά θα παίξει το ρόλο που είχε ο πρώην γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος, έχοντας όμως μεγαλύτερη "σύνδεση" και με το αγωνιστικό τμήμα. Η ανακοίνωση της πρόσληψής του αναμένεται εντος των επόμενων ημερών, αλλά ήδη έχει πιάσει δουλειά και συνεργάζεται όχι μόνο με Δώνη - Νταμπίζα, αλλά και με στελέχη και εργαζόμενους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνστάντος ήταν πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού στα παιδικά και εφηβικά τμήματα (χωρίς να κάνει καριέρα), παρών μάλιστα στη 12άδα του Τριφυλλιού που είχε κατακτήσει στο ΣΕΦ το Κύπελλο Ελλάδας από τον Ολυμπιακό το 1986.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ