ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γκραντ δεν φεύγει από την Ινδία

Ghana head coach Avram Grant looks on ahead of the African Cup of Nations semifinal soccer match between Cameroon and Ghana at the Stade de Renovation, in Franceville, Gabon, Thursday, Feb. 2, 2017. (AP Photo/Sunday Alamba)
Ghana head coach Avram Grant looks on ahead of the African Cup of Nations semifinal soccer match between Cameroon and Ghana at the Stade de Renovation, in Franceville, Gabon, Thursday, Feb. 2, 2017. (AP Photo/Sunday Alamba) AP PHOTO/SUNDAY ALAMBA

Η επικείμενη ανάληψη θέσης στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, δεν θα επηρεάσει τη συνεργασία του Αβραάμ Γκραντ με την ινδική North East United.

Ο Αβραάμ Γκραντ θα αναλάβει υψηλό διοικητικό πόστο στον Παναθηναϊκό, αμέσως μόλις οριστικοποιηθεί η ανάμειξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ωστόσο, ο Ισραηλινός προπονητής δεν θα έχει μόνιμη έδρα του στην Αθήνα, διότι θα είναι διπλοθεσίτης.

Από τις 4 Ιανουαρίου του 2018, ο Γκραντ εργάζεται για την ινδική North East United και την κοουτσάρισε σε παιχνίδια πρωταθλήματος την προηγούμενη άνοιξη. Μετά τη λήξη της σεζόν, ο Γκραντ τόνισε ότι δεν θα συνεχίσει ως προπονητής και θα παραμείνει ως τεχνικός σύμβουλος.

Αν μερικοί σκέφτηκαν ότι ο Γκραντ θα παραιτηθεί από την ιδιότητα του, εν όψει της πρόσληψης του στον Παναθηναϊκό, έκαναν λάθος. Ο Γκραντ δεν θα διακόψει την επαγγελματική σχέση του με τη North East United και το επιβεβαίωσε ο νέος προπονητής (και πρώην assistant του Γκραντ), Έλκο Σκιατόρε.

Ο Σκιατόρε μίλησε στην ιστοσελίδα Goal.com και ρωτήθηκε για τη λειτουργία της τριανδρίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον ίδιο, τον Γκραντ και τον βοηθό του, Άρθουρ Πάππας. Ο Ολλανδός εξήγησε τις αρμοδιότητες που θα έχει ο Ισραηλινός: "Ο Γκράντ θα υπάρχει στο πλάνο σαν σύμβουλος. Δεν θα χρειάζομαι την άδεια του για να αλλάξω το σύστημα ή να επιλέξω άλλον για την ενδεκάδα. Για την καθημερινότητα, έχουμε την ευθύνη εγώ και ο βοηθός μου και αν έχουμε ανάγκη από συμβουλή ή υποστήριξη, τότε ο Γκραντ θα είναι εκεί να μας βοηθήσει".

Ακόμα ένας τομέας που θα έχει ευθύνη ο Γκραντ, είναι η επιλογή των ντόπιων παικτών: "Η διαδικασία της επιλογής των Ινδών ποδοσφαιριστών άρχισε από την περίοδο που ο Γκραντ ήταν προπονητής. Οπότε, όλοι οι παίκτες θα περνούν από τον έλεγχο του και αυτός θα εγκρίνει την απόκτηση τους".

Photo Credits: AP Photo/Sunday Alamba

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Ο Πιεμπονγκσάντ φεύγει λόγω Παναθηναϊκού"
Φουλ για τρεις "Μπορμπαλάν" στα ντέρμπι
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ