ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Πιεμπονγκσάντ φεύγει λόγω Παναθηναϊκού"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα πάει στην UEFA για την άρση του αποκλεισμού, ενώ τα βελγικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο Ταϊλανδός θα δώσει τις μετοχές της Μουσκρόν επειδή ετοιμάζεται να μπει στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ασφαλώς, το γεγονός ότι η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν συνοδεύτηκε από την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού, προκάλεσε απορίες. Ειδικότερα επειδή ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αναχώρησε από την Αθήνα, για να διευθετήσει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Μόλις μπει και τυπικά στον Παναθηναϊκό, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα ενεργοποιήσει τις διασυνδέσεις του στην UEFA για να πετύχει την άρση του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Ο Ταϊλανδός θεωρεί ότι υπάρχουν τα περιθώρια για να πετύχει τον σκοπό του, αρκεί να αποδείξει ότι πλέον η ΠΑΕ είναι συνεπής και αποπληρώνει τις οφειλές της. Επιπλέον, θα παίξει ρόλο η μεταβολή στην ιδιοκτησία, αφού ο Αλαφούζος έχει τη φήμη του κακοπληρωτή.

Αναμφίβολα, η UEFA δεν λειτουργεί εκδικητικά απέναντι στις ομάδες και η επιδίωξη της είναι να διασφαλίσει την εξόφληση των χρεών. Από την άλλη, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έδωσε ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό για να συμμορφωθεί, αλλά η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου την αγνόησε επιδεικτικά. Επομένως, η αποστολή του Πιεμπονγκσάντ θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη...

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΚΡΟΝ

Μία από τις πιο σοβαρές εκκρεμότητες του Πιεμπονγκσάντ, που σχετίζεται εμμέσως με τον Παναθηναϊκό, είναι η απεμπλοκή του από τη Μουσκρόν. Είναι πλέον σαφές ότι ο 63χρονος broker δεν επιθυμεί να μείνει στο βελγικό ποδόσφαιρο, εν όψει της δραστηριοποίησης του στην Ελλάδα.

Τη διάθεση του Πιεμπονγκσάντ ανέδειξαν τα βελγικά ΜΜΕ, που αναπαρήγαγαν την Πέμπτη (6/9) την είδηση που αποκάλυψε το Sport24.gr μία ημέρα νωρίτερα. Τα περισσότερα δημοσιεύματα επικαλέστηκαν τα ρεπορτάζ από την Ελλάδα, όμως υπήρξαν και εγχώριες επιβεβαιώσεις...

"Ο Πιεμπονγκσάντ φεύγει λόγω Παναθηναϊκού"

Οι ιστοσελίδες "Nord Eclair" και "hln.be" έγραψαν ότι και οι δικές τους "πηγές" διασταυρώνουν την πληροφορία και εκτιμούν ότι σύντομα η Μουσκρόν θα αλλάξει ιδιοκτήτη. Η ιστοσελίδα "voetbalbelgie.be" προχώρησε το θέμα, αναφέροντας ότι ένα fund από την Κολομβία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις μετοχές του Πιεμπονγκσάντ.

Όμως, το πιο σημαντικό ήταν σύσσωμη η παραδοχή των βελγικών ΜΜΕ ότι ο Πιεμπονγκσάντ αφήνει τη Μουσκρόν για να διοχετεύσει τη ρευστότητα του στον Παναθηναϊκό. Μία απόφαση που οι Έλληνες συνεργάτες του Ταϊλανδού δεν την επιβεβαιώνουν, αλλά οι Βέλγοι παράγοντες τη θεωρούν πλέον δεδομένη...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ