ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουζούκης: Τι δίνει η Μπενφίκα, πόσα θέλει ο Παναθηναϊκός

Μπουζούκης: Τι δίνει η Μπενφίκα, πόσα θέλει ο Παναθηναϊκός

Οι Πορτογάλοι δίνουν συνέχεια στο ρεπορτάζ της A BOLA σχετικά με το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει δείξει η Μπενφίκα για τον Γιάννη Μπουζούκη.

Το ρεπορτάζ της A BOLA που αφορά ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον νεαρό, Γιάννη Μπουζούκη περιέχει και τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως ξέρουν τι χρήματα προσφέρουν οι "αετοί" για τον παίκτη και τι πόσο ζητάει ο Παναθηναϊκός για να προχωρήσει την υπόθεση.

Σύμφωνα πάντα με το προαναφερθέν Μέσο, η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου είναι διατεθειμένη να επενδύσει στον 21χρονο ένα ποσό της τάξεως των 2.000.000 ευρώ. Ωστόσο, στο Τριφύλλι φέρονται να είναι ανικανοποίητοι από τα χρήματα των Πορτογάλων, αξιώνοντας για τον "Μπούζου" κοντά στα 5.000.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπουζούκης εκπροσωπείται από τον μάνατζερ, Πάνο Γαλαριώτη ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Ουλίσες Σάντος, δύο ανθρώπων δηλαδή που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να φορέσουν τη φανέλα της Μπενφίκα τόσο ο Κώστας Μήτρογλου όσο και ο "Οντι".

Το συμβόλαιο του Μπουζούκη με τον Παναθηναϊκό εκπνέει το 2020 και οι "πράσινοι" παρουσιάζονται πως ήδη δουλεύουν τις λεπτομέρειες της αναπροσαρμογής της συμφωνίας τους με τον διεθνή μέσο. Επίσης, για τον 21χρονο φημολογείται ότι και ο ΠΑΟΚ έχει κάνει διερευνητικές κινήσεις, ενώ μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα και συγκεκριμένα στα γενέθλια του παίκτη, ο Γιώργος Σαββίδης του είχε ευχηθεί με σχόλιο στο Instagram.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ