ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Μακέντα στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΥ ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΥ ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Φεντερίκο Μακέντα στην αποστολή του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο φιλικό του Σαββάτου (08/09, 19.00, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση).

Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή να έχει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, ωστόσο αρκετοί σύλλογοι δίνουν φιλικά παιχνίδια για να παραμείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό οι παίκτες τους.

Ένα τέτοιο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (08/09, 19.00) στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο με τον Παναθηναϊκό και όλα τα έσοδα θα πάνε στους πληγέντες από την πυρκαγιά στο Μάτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Δώνης θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς 20 ποδοσφαιριστής με τον Φεντερίκο Μακέντα να είναι μέσα στην αποστολή. Μάλιστα, ο Ιταλός επιθετικός αναμένεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την πράσινη φανέλα.

Από εκεί και πέρα ο κόουτς του Παναθηναϊκού άφησε εκτός τέσσερις παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα των τραυματιών. Ο λόγος για τους Χρήστο Δώνη, Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Οικονόμου οι οποίοι και θα συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.

Φυσικά, από την αναμέτρηση θα απουσιάσουν και οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Δημήτρης Κολοβέτσιος, οι οποίοι αγωνίζονται με την Εθνική Ανδρών, οι Κώστας Κότσαρης, Πασχάλης Στάικος, Γιάννης Μπουζούκης και Νίκος Βέργος με την Εθνική Ελπίδων και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης με την Εθνική Νέων

Αναλυτικά η 20άδα που θα έχει στη διάθεση του για το ματς ο Γιώργος Δώνης: Διούδης, Ξενόπουλος, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Γιόχανσον, Τζανδάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Κάτσε, Αποστολάκης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Κουντουριώτης, Σιφναίος, Σέχου, Μακέντα και οι Μαυρουδής, Ηλιάδης από την Κ19, οι οποίοι συμμετείχαν στην σημερινή προπόνηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ