ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαυρομάτης: "Νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια"

Eurokinissi
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Φάνης Μαυρομάτης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στον Μπάμπη Τσιμπίδα, μετά τη νίκη των "πράσινων" με 1-0 επί του Πανιωνίου.

Έτοιμος για τα συνεχόμενα ντέρμπι είναι ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Φάνης Μαυρομάτης στον "Sport24 Radio 103,3". Ο νεαρός στόπερ του Τριφυλλιού τόνισε ότι η ομάδα νιώθει δυνατή ψυχολογικά και θέλει να δώσει συνεχεια στην καλή εκκίνηση της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάνη Μαυρομάτη στον "Sport24 Radio 103,3":

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου: “Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει από τα πρώτα κιόλας λεπτά Κοιτάμε τη δύσκολη συνέχεια και προχωράμε”.

Για τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι που ακολουθούν και αν αποτελούν κρας τεστ: “Θα κοιτάξουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι σε αυτά τα ματς και ο στόχος μας είναι να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε και γιατί όχι και τη νίκη”.

Για το αν είναι έτοιμοι ψυχολογικά ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ: ”Ψυχολογικά είμαστε πολύ καλά. Αυτή η νίκη μας έδωσε πολύ μεγάλη ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια”.

Για το πως διαχειρίζονται την παρουσία του κόσμου: “Ο κόσμος μας δίνει ώθηση. Δεν μας αγχώνει ειδικά στην έδρα μας. Τον ευχαριστούμε και να είναι περισσότερος την επόμενη φορά”.

Για το αν περίμενε αυτή την πορεία: “Δεν το περιμέναμε να είμαστε τόσο καλά, αλλά δεν περιμέναμε να πηγαίναμε χάλια. Δόξα το Θεό πάμε πολύ καλά”.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ