ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακέντα: "Δεν αξίζαμε να νικήσουμε"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιταλός φορ του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος χάρισε με εκτέλεση πέναλτι στο 90'+1' την ισοπαλία (1-1) στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα υποστήριξε ότι οι "πράσινοι" δεν άξιζαν να φύγουν με τη νίκη από την Τρίπολη.

Αστέρας και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στο "Θ. Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης για την 6η αγωνιστική της Super League, καθώς ο Φεντερίκο Μακέντα ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ιταλός φορ υποστήριξε ότι οι "πράσινοι" δεν άξιζαν να φύγουν με τη νίκη από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης, ενώ απαρνήθηκε το χαρακτηρισμό του "ηγέτη". Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: "Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Για πρώτη φορά στη σεζόν ίσως δεν αξίζαμε να νικήσουμε. Παίξαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα που ήταν συνολικά καλύτερη από εμάς, με καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που δείξαμε είναι να μην τα παρατάμε ποτέ σαν ομάδα, όπως κάναμε και πήραμε την ισοπαλία".

Για την απόδοση του: "Είναι σημαντικό για μένα, για την ομάδα. Αλλά πρέπει να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση γιατί στα τελευταία λεπτά ένιωθα κουρασμένος. Θα πρέπει στην διακοπή να δουλέψω σκληρά ώστε να είμαι ακόμα καλύτερος στη συνέχεια".

Για το αν νιώθει ηγέτης: "Δεν νιώθω σαν ηγέτης, αυτή η ομάδα έχει πολλούς ηγέτες εγώ μπορεί να είμαι ένας απ' αυτούς λόγο ηλικίας. Όταν παίζεις για μια καλή ομάδα με νεαρούς παίκτες και τα πας καλά πρέπει να κρατάς τα πόδια σου στο έδαφος. Είμαι χαρούμενος για τον ρόλο μου εδώ και θέλω να βοηθήσω να γίνουν ακόμα καλύτεροι".

Για τον στόχο του: "Για μένα το πιο σημαντικό είναι να βελτιώνομαι. Και όσο καλύτερος γίνεσαι στην προπόνηση, τόσο καλύτερος γίνεσαι στο ματς. Να δουλεύω σκληρά και η ομάδα να γίνεται ακόμα καλύτερη".

Για τα γκολ που θα πετύχει: "Δεν ξέρω. Δεν είπα πόσο γκολ θα πετύχω όταν ήρθα εδώ. Είπα ότι θέλω να σκοράρω όσα περισσότερα μπορώ. Είναι σημαντικό για τον επιθετικό να πετυχαίνει γκολ αλλά εγώ θέλω να κάνω περισσότερα για την ομάδα από το να σκοράρω μόνο. Πρέπει να δουλεύω σκληρότερα απ' ότι τώρα και μετά την διακοπή να δω τον εαυτό μου όπως το επιθυμώ".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ