ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμπετσής: "Είμαι σίγουρος για την ομάδα, θα βγούμε στην πεντάδα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργύρης Καμπετσής μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρά την ήττα των πράσινων υποστήριξε πως το τριφύλλι μπορεί να ανακάμψει και εξέφρασε τη σιγουριά του για μια θέση στην πεντάδα.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ήταν νωθρός επιθετικά και καθόλου απειλητικός με τον επιθετικό του τριφυλλιού, Αργύρη Καμπετσή να στέκεται και στην ατυχία με τους δυο τραυματισμούς των συμπαικτών του στην αρχή.

Παρόλα αυτά εξέφρασε την άποψη του πως οι πράσινοι θα βελτιωθούν και τελικά θα βγουν στην πεντάδα.

"Θεωρώ ότι σταθήκαμε άτυχοι σήμερα με τους δυο τραυματισμούς στο πρώτο τέταρτο. Δυσκολευτήκαμε να φέρουμε τη μπάλα μπροστά. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε με βαθιές μπαλιές αλλά και πάλι δεν κάναμε κάτι. Ο αντίπαλος ήταν καλά διαβασμένος".

Σας επηρέασαν τόσο οι τραυματισμοί των Ινσούα, Κουλιμπαλί;
"Ήταν σημαντικό. Οποιαδήποτε ομάδα αν έχανε δυο παίκτες από το βασικό της σχήμα θα επηρεαζόταν αλλά δεν ξέρω αν φταίει αυτό που είχαμε αυτή την εικόνα".

Τι φταίει και η ομάδα δεν παρουσιάζει την ίδια εικόνα με την αρχή του πρωταθλήματος;
"Σίγουρα δεν είμαστε όπως στην αρχή, το κοιτάμε με την ομάδα, αναλύουμε το κάθε παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω".

Πλέον μένετε μακριά και από την 5η θέση που είναι ο βασικός σας στόχος. Θεωρείς ότι θα καταφέρετε; "Είμαι σίγουρος για την ομάδα μου ότι θα καταλήξουμε στην πεντάδα".

ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: "ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ"

Από την πλευρά του ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης που μπήκε στη θέση του Ινσούα στάθηκε στην κακή επιθετική λειτουργία των πράσινων λέγοντας:

"Δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση. Θα πρέπει να δούμε τι δεν κάνουμε καλά, να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα. Θα πάρουμε τις ευθύνες μας και θα γυρίσουμε πίσω στις προπονήσεις για να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς".

Θεωρείς πως οι τραυματισμοί έπαιξαν ρόλο στο παιχνίδι; Σας επηρέασαν;
"Ήμασταν άτυχοι στην αρχή με τις αποχωρήσεις που είχαμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε, να ανεβάσουμε τη μπάλα ψηλά αλλά δεν ήμασταν καλοί στο επιθετικό μας κομμάτι".

Ίδια ομάδα, ίδιος προπονητής στον πρώτο γύρο ήσασταν αρκετά καλοί πλέον όμως δεν τα πάτε καλά, ποια είναι η διαφορά;
"Δεν μπορείς από την αρχή να έχεις συνέχεια την ίδια απόδοση. Μέσα στη σεζόν θα έρθουν τα δύσκολα και αυτό πρέπει να παλέψουμε τώρα, να επανέλθουμε στα στάνταρ μας".

Κάτι πρέπει να αλλάξει, τι είναι αυτό;
"Σίγουρα θα ακούσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας. Θα δουλέψουμε και αυτό θα μας βελτιώσει".

ΣΤΑΪΚΟΣ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΚΙΝΙΑΣ"

Όσο για τον Πασχάλη Στάικο υποστήριξε πως και το τριφύλλι δεν απείλησε σε τέτοια ματς πρέπει να κάνεις γκολ τις ευκαιρίες που σου δίνονται λέγοντας:

"Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Δεν απειλήσαμε, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας".

Η ομάδα φάνηκε να μπλοκάρει και έκανε λίγα πράγματα επιθετικά, μπλόκαρε και έφτιαξε μόλις τρεις φάσεις σε ένα παιχνίδι που το ήθελε. Λίγα πράγματα;
"Ναι ήταν λίγα πράγματα, αλλά αρκετά αν τις τελειώναμε αυτές τις τρεις φάσεις σωστά ώστε να πάρουμε το παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια με δυο φάσεις αν τις τελειώσεις μπορείς να πάρεις το ματς. Και ο αντίπαλος δυο φάσεις είχε και πήρε το ματς".

Θεωρείς ότι είναι θέμα γκίνιας;
"Δεν είναι θέμα γκίνιας, είναι θέμα κακού αποτελέσματος για εμάς".

Μετά τις διακοπές υπήρξε μια ίωση που χτύπησε πολλούς απ' εσάς και εν συνεχεία κάποια τραυματισμοί σας επηρέασε αυτό;
"Όλο αυτό σε βγάζει από κάποια συμπεριφορά που είχες. Δεν είναι μόνο αυτό. Ίσως να είμαστε κουρασμένοι, θα κάνουμε την ανάλυση μας και θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ