Η Μπεσίκτας προορίζει τον Μολέντο για αντί-Μαρσέλο

Από την παραχώρηση του Βραζιλιάνου στόπερ Μαρσέλο στη Λιόν, θα εξαρτηθεί το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Μολέντο. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Ροντρίγκο Μολέντο είναι αδιαμφισβήτητο, αλλά θα εκδηλωθεί αν και εφόσον… Ο στόπερ του Παναθηναϊκού θεωρείται ο ιδανικός αντικαταστάτης του συμπατριώτη του, Μαρσέλο, με τον οποίο ασχολείται η Λιόν.

Η Λιόν προσφέρει στη Μπεσίκτας 7 εκατομμύρια ευρώ για τον ποδοσφαιριστή και τα τουρκικά ΜΜΕ εκτιμούν πως η προσφορά θα γίνει αποδεκτή. Ο κυριότερος λόγος είναι πως οι "αετοί" χρειάζονται τα χρήματα, για να φανούν συνεπείς προς το Financial Fair Play της UEFA, αφού τελούν υπό έλεγχο.

Επειδή η διαπραγμάτευση της Μπεσίκτας με τη Λιόν θεωρείται προχωρημένη, έχει εντοπιστεί ο κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον Μαρσέλο: ο Μολέντο. Η τουρκική ομάδα διατίθεται να πληρώσει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που σίγουρα θα έβαζε τον Παναθηναϊκό σε σκέψεις…

Προς το παρόν, ο ατζέντης του Μολέντο, Χόρχε Μασάντο είναι ενήμερος για την υπόθεση, αφού η Μπεσίκτας έχει κάνει διερευνητική επαφή, για να μάθει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Άλλωστε, το επιβεβαίωσε ο συνεργάτης του Μασάντο, μιλώντας σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα.

Μάλιστα, ο προπονητής Σενιόλ Γκιουνές, φωτογράφησε… τον Μολέντο με τις δηλώσεις του, αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή που χρειάζεται, εφόσον πουληθεί ο Μαρσέλο: "Εάν δώσουμε τον Μαρσέλο, θέλω έναν παρόμοιο στόπερ. Έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι ψηλός, δυνατός, κυρίαρχος στον αέρα, θα βγαίνει πρώτος στη μπάλα και θα παίζει σκληρά".

Photo credits: Eurokinissi 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ