ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Η Μπεσίκτας θέλει τον Μολέντο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για πρόταση της Μπεσίκας στον Μολέντο έκανε λόγο στη Βραζιλία ο εκπρόσωπος του ο οποίος σημείωσε πως τον αμυντικό του τριφυλλιού θέλει μια ακόμη ομάδα από την Ευρώπη αλλά ο ίδιος προτιμά να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Νέο ενδιαφέρον προέκυψε για τον Μολέντο και αυτό από Τουρκία πλευρά και συγκεκριμένα την Μπεσίκτας με βάση τα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος του παίκτη μιλώντας στους Βραζιλιάνους.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα στην Βραζιλία που φιλοξενεί δηλώσεις του Γκιλμάρ Βελόζ σημειώνει πως ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει πρόταση από την Μπεσίκτας και μια ακόμη ομάδα από την Ευρώπη αλλά ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Στις δηλώσεις του ο μάνατζερ του Μολέντο τονίζει: "Μιλάμε με τον Μέλο και τον Χόρχε Μασέντο. Ο Μολέντο δείχνει προτίμηση στην Ίντερνασιονάλ η οποία τον βοήθησε να επιστρέψει αλλά έχει δυο προτάσεις από ομάδες στην Ευρώπη, εκ των οποίων η μία είναι η Μπεσίκτας. Οπότε ας περιμένουμε".

Μάλιστα στο ρεπορτάζ τονίζεται πως η Μπεσίκτας πρόσφατα "έχασε" τον Ροντόλφο ο οποίος πήγε στην Φλαμέγκο και ο Μολέντο θα αποτελούσε τον ιδανικό αντικαταστάτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ