ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
MOTIONTEAM

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Παναθηναϊκός, αφού ο ανώτερος ΠΑΟΚ τον νίκησε με 2-0. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να αντισταθούν στους αντιπάλους τους, οι οποίοι έκαναν πιο σωστά τη δουλειά τους και είχαν μεγαλύτερη ποιότητα.

Δεν είναι υπερβολή να γραφτεί ότι ο Σωκράτης Διούδης κράτησε το σκορ στο 2-0, αφού είχε αρκετές σημαντικές αποκρούσεις. Στην άμυνα ο Κολοβέτσιος και ο Ινσούα παίρνουν καλό βαθμό στην απόδοση τους, ενώ μεσοεπιθετικά ο Μακέντα πάλευε μόνος. Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Τριφυλλιού:

ΔΙΟΥΔΗΣ: Μεγάλη εμφάνιση από τον Διούδη. Ο 25χρονος τερματοφύλακας έκανε σπουδαίες αποκρούσεις και κράτησε τον Παναθηναϊκό όταν οι μεσοαμυντικοί του έχαναν τους αντιπάλους τους. Ο μοναδικός τομέας που είχε πρόβλημα ήταν οι επαναφορές με τη μπάλα.

ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Ήταν καλός ανασταλτικά στο πρώτο ημίχρονο και είχε προωθήσεις, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκε. Έχασε τις μονομαχίες από τον Μπίσεσβαρ, αδράνησε σε πολλές περιπτώσεις και δεν κατάφερε να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Ο κορυφαίος της άμυνας. Έκοψε πολλές πάσες την τελευταία στιγμή, λειτούργησε ψύχραιμα σε στιγμές πίεσης και δεν πανικοβαλλόταν με τη μπάλα. Είχε αδυναμία στις εναέριες διεκδικήσεις και έχασε προσωπικές μονομαχίες από τον Πρίγιοβιτς.

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ: Στην πιο δύσκολή αποστολή του στο πρωτάθλημα, ο Μαυρομάτης δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει τον Πρίγιοβιτς. Τον έχασε σε αρκετές φάσεις και ο Σέρβος εντέλει, σκόραρε. Ο νεαρός στόπερ κέρδισε μονομαχίες, περιόρισε τα λάθη, αλλά πρέπει να βελτιωθεί.

ΙΝΣΟΥΑ: Έκοψε φάσεις της τελευταίας στιγμής και ανασταλτικά πήγε πολύ καλά, περιορίζοντας τον Λέο Ζαμπά. Ήταν ψύχραιμος στις αντιδράσεις του, έπαιξε με δύναμη και ήταν θετικός. Δεν κατάφερε να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι, αφού αναγκάστηκε να μείνει πίσω.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Δεν είχε καλή απόδοση, αλλά υπήρξαν στιγμές που έπρεπε να κλείσει δύο και τρεις αντιπάλους. Έχασε πολλές μονομαχίες, δεν είχε καθαρό μυαλό στις επιλογές του και δεν λειτούργησε με ψυχραιμία στην πίεση. Επιθετικά, δεν είχε συνεισφορά.

ΔΩΝΗΣ: Έδειξε αδυναμία να ακολουθήσει το ρυθμό του αγώνα. Αμυντικά έχασε τις μονομαχίες, δεν ντούμπλαρε τα μαρκαρίσματα και ήταν αρνητικός. Επιθετικά, δεν κράτησε μπάλα, είχε λάθος επιλογές στις μεταβιβάσεις και δεν βοήθησε τον Κουρμπέλη.

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Δεν κατάφερε να ξεχωρίσει επιθετικά, παρότι πήρε πρωτοβουλίες. Απέναντι σε ποιοτικούς αμυντικούς, ο Χατζηγιοβάνης έδειξε ότι χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο. Προσπάθησε να βοηθήσει ανασταλτικά, αλλά κάποιες στιγμές ξεχνιόταν στην επίθεση.

ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Πήρε ένα μάθημα ότι στο υψηλότερο επίπεδο, πρέπει να είναι πιο γρήγορος και πιο απλός. Με εξαίρεση ένα καλό σουτ, δεν βοήθησε τον Παναθηναϊκό. Αργούσε στις επιλογές του, δεν πάσαρε σωστά και οι αντίπαλοι χαφ τον ανέκοπταν συνέχεια.

ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ: Είχε τρεις-τέσσερις εκλάμψεις μα ατομικές ενέργειες, αλλά δεν είχε διάρκεια. Δεν μπόρεσε να συνεργαστεί με τον Μακέντα, καθυστερούσε στις επιλογές του και δεν δημιούργησε προβλήματα στους αμυντικούς του ΠΑΟΚ. Το μόνο θετικό ήταν ότι πρέσαρε πολύ.

ΜΑΚΕΝΤΑ: Ήταν μόνος στην επίθεση και δεν πήρε βοήθειες. Ανάμεσα στον Βαρέλα και στον Κρέσπο, έδωσε μάχες και κράτησε μπάλα, αλλά μοιραία δεν κατάφερε να απειλήσει τον Πασχαλάκη. Όμως, ο Ιταλός στράικερ δεν έκανε τη διαφορά στην επίθεση.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Με την είσοδο του, «συμμάζεψε» τη μεσαία γραμμή. Έτρεξε, έβγαλε ενέργεια και μάρκαρε πολύ, δίνοντας στήριγμα στον Κουρμπέλη και βελτιώνοντας την ανασταλτική λειτουργία. Δεν είχε ανάλογη προσφορά στην επίθεση.

ΚΑΤΣΕ: Πρόλαβε να μαρκάρει με ένταση σε δύο-τρεις περιπτώσεις και έβγαλε δυναμισμό που ήταν αναγκαίος πιο νωρίς στο παιχνίδι.

ΜΟΥΝΙΕ: Μπήκε για τη συμμετοχή, αφού δεν έχει ρυθμό και χρειάζεται χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ