ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

H Γουέστερν Γιουνάιτεντ θέλει τον Γιάννου

Apostolos Giannou of AEK Larnaca, left, challenge for the ball with Umaru Bangura of Zurich during the Europa League group A soccer match between AEK Larnaca and Zurich at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Petros Karadjias)
Apostolos Giannou of AEK Larnaca, left, challenge for the ball with Umaru Bangura of Zurich during the Europa League group A soccer match between AEK Larnaca and Zurich at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Η αυστραλιανή Γουέστερν Γιουνάιτεντ που αγωνίζεται ο Παναγιώτης Κονέ, θέλει σύμφωνα με πληροφορίες τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος επανήλθε στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού.

Το Sport24.gr σας ανέλυσε το απόγευμα του Σαββάτου (25/4) τα δεδομένα για τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος είναι ένας παίκτης που έχει συνεργαστεί με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, στην ΑΕΚ Λάρνακας και η περίπτωση του θα μπορούσε να απασχολήσει το τριφύλλι υπό προϋποθέσεις.

Ήδη, ωστόσο, υπάρχει μια άλλη ομάδα που έχει προσεγγίσει τον Απόστολο Γιάννου. Είναι σύμφωνα με πληροφορίες η Γουέστερν Γιουνάιτεντ που συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία (A-League) της Αυστραλίας και στην οποία αγωνίζεται ο 32χρονος διεθνής πρώην μέσος των ΑΕΚ, Ηρακλή, Μπρέσια, Μπολόνια, Ουντινέζε, Φιορεντίνα και Γρανάδα, Παναγιώτης Κονέ.

Η ομάδα της Μελβούρνης μάλιστα έχει κάνει σε προφορικό επίπεδο καλή πρόταση στον 30χρονο φορ της ΑΕΚ Λάρνακας.

Φυσικά ο Γιάννου δεν είναι άγνωστος στους Αυστραλούς. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των Oakleigh Cannons (πέρασε κι από τ' αντίστοιχα των South Melbourne και VIS) πριν κάνει με την ίδια φανέλα τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Η συνέχεια είναι γνωστή καθώς φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καβάλας, ΠΑΟΚ, Πλατανιά, Πανιωνίου, Αστέρα Τρίπολης και Γκουανγκζού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννου έχει την αυστραλιανή υπηκοότητα και έχει αγωνιστεί στην εθνική ομάδα ανδρών της χώρας (Socceroos), οπότε δεν πιάνει θέση ξένου.

Ο 30χρονος επιθετικός ο οποίος άλλες δύο φορές στο παρελθόν - επί τεχνικής ηγεσίας Μαρίνου Ουζουνίδη - είχε βρεθεί κοντά στον Παναθηναϊκό έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ Λάρνακας το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Μαΐου ή όποτε μπει τέλος στο πρωτάθλημα της Κύπρου, πρακτικα δηλαδή στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος.

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ