ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Για Γιάννου και οποιοδήποτε φορ μόνο αν φύγει ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: Για Γιάννου και οποιοδήποτε φορ μόνο αν φύγει ο Μακέντα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Απόστολος Γιάννου είναι ένας παίκτης με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο Τσάβι Ρόκα στην ΑΕΚ Λάρνακας και η περίπτωση του θα μπορούσε να απασχολήσει το τριφύλλι υπό προϋποθέσεις. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα.

Το όνομα του Απόστολου Γιάννου επανήλθε στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού μέσα από δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η υπόθεση του 30χρονου επιθετικού που έπαιζε στην ΑΕΚ Λάρνακας και είχε συνεργαστεί με τον Τσάβι Ρόκα είχε παίξει, τουλάχιστον στα πρωτοσέλιδα, και τον Γενάρη για το τριφύλλι χωρίς όμως ούτε τότε να γίνει τίποτα.

Ας δούμε πως έχουν τα δεδομένα τώρα και έχοντας ως πρώτο και κύριο στο μυαλό μας πως κανένας Γιάννου ή άλλος επιθετικός πρώτης γραμμής δεν πρόκειται να απασχολήσει τους πράσινους αν δεν αποχωρήσει το καλοκαίρι ο Φεντερικό Μακέντα.

Με τον Ιταλό να μένει στο ρόστερ συν τον Καρλίτος που έχει ήδη αποκτηθεί ενόψει της νέας σεζόν αλλά και τον Περέα που είχε μια εξαιρετική πρώτη σεζόν αλλά και έναν φέρελπι επιθετικό το ρόστερ είναι κομπλέ όσον αφορά την επίθεση.
Οπότε η όποια ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ συνδέεται αποκλειστικά με την παραμονή ή μη του Μακέντα και την επόμενη σεζόν στο τριφύλλι.

Ο Ιταλός μετά τη φετινή χρονιά θα μπορούσε να βρει μια πρόταση το καλοκαίρι κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ και αν όντως έρθει αυτή τότε ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να τον δώσει και εν συνεχεία να ψάξει τον αντικαταστάτη του.

ΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από εκεί και πέρα αναφορικά με αυτή καθ’ αυτή την υπόθεση του Απόστολου Γιάννου τα δεδομένα έχουν ως εξής. Ο 30χρονος επιθετικός ο οποίος άλλες δύο φορές στο παρελθόν, επί Ουζουνίδη, είχε βρεθεί κοντά στον Παναθηναϊκό έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ Λάρνακας το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Μαΐου. Η όποτε μπει τέλος στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Οπότε μένει ελεύθερος και αυτό σίγουρα είναι στα θετικά για το τριφύλλι που δεν σκοπεύει να δώσει χρήματα σε ομάδες.

Επίσης το συμβόλαιο που είχε ο Γιάννου στην ΑΕΚ Λάρνας ήταν κοντά στις 300.000 ευρώ, χρήματα τα οποία μπορεί να δαπανήσει ο Παναθηναϊκός, ακόμα και μετά κορονοϊού και ουσιαστικά είναι το συμβόλαιο που έχει αυτή τη στιγμή ο Μακέντα.

Στον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαίωναν ούτε διέψευδαν την περίπτωση του 30χρονου φορ όπως δεν το έχουν κάνει ούτε και με τον Μαρκ Φερνάντεθ του Αστέρα αλλά ούτε και με οποιοδήποτε όνομα που έχει βγει έως τώρα στην επιφάνεια. Αυτό όμως που προκύπτει περισσότερο είναι πως ίσως απλά ο Γιάννου έχει προταθεί στο τριφύλλι και αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ