ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλική επικράτηση για την Κ20 του Παναθηναϊκού υπό το βλέμμα του Νταμπίζα

Φιλική επικράτηση για την Κ20 του Παναθηναϊκού υπό το βλέμμα του Νταμπίζα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός Κ20 επικράτησε του Αστέρα με 2-0 σε φιλικό που διεξήχθη στην Παιανία με τον Νίκο Νταμπίζα να παρακολουθεί την αναμέτρηση.

Το τέταρτο φιλικό της έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου η Κ20 του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα στην Παιανία. Οι πράσινοι επικράτησαν με 2-0 με δυο γκολ του Λευτέρη Παπαδόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο ενώ άξιο αναφοράς είναι πως τη φιλική αναμέτρηση παρακολούθησε ο Νίκος Νταμπίζας.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού είδε για πρώτη φορά παιχνίδι της ομάδας Νέων έχοντας τη δυνατότητα να τσεκάρει κάποιους από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των πράσινων αλλά και εν γένει την ομάδα Νέων.

Οι πράσινοι στο πρώτο μέρος έπαιζαν καλά αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη περιοχή. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε άρδην και πέτυχαν δυο τέρματα με τον Παπαδόπουλο στο 52' και στο 80' ενώ είχαν και δοκάρι μετά από προσπάθεια του Τζαβίδα.

Παναθηναϊκός (Σ. Συλαϊδόπουλος): Χριστοδουλής, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Ζερβόπουλος, Σαντικάι, Σκεντεράι, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Σούλτσε, Ζαγαρίτης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Μπότσαρης, Παπαθανασίου, Παλασκώνης, Σπίνος, Μανιδάκης, Μαυρουδής, Σταμούλης, Παπαδώπουλος, Κώστας, Ντόκο.

Δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Ζωγραφάκης, Αλεξανδρόπουλος, Καραγιάννης, Καλομοίρης, Ξεπαπαδάκης που αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών.

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

Φιλικό με αντίπαλο τον Αστέρα έδωσε και η Κ17 του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να επικρατούν επίσης με το ίδιο σκορ, 2-0 των Αρκάδων. Τα γκολ για την ομάδα του Φρατζέσκου πέτυχαν οι Γεωργιόπουλος και Νιάρχος. Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για το τριφύλλι που είχε καλή απόδοση ενώ την επόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ