ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαφές Παναθηναϊκού - ΠΑΣ Γιάννινα για τον Κόντε

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE/ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΟΝΤΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE/ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΟΝΤΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει διερευνήσει τις απαιτήσεις των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα για τη μεταγραφή του Πέδρο Κόντε στον Παναθηναϊκό. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αρέσει στον Γιώργο Δώνη.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Πέδρο Κόντε είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς επιθετικούς της Superleague. Άπαντες αναγνωρίζουν την αξία του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα και υπό προϋποθέσεις, θα είχε θέση στο ρόστερ κάθε ομάδας.

Πόσο μάλλον του Παναθηναϊκού, αφού ο Γιώργος Δώνης δεν έχει κανέναν κλασικό στράικερ στη διάθεση του. Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο 48χρονος προπονητής έχει εξαιρετική άποψη για τον Κόντε και δεν θα εξέφραζε αντιρρήσεις για την απόκτηση του, παρότι έχει διαφορετικά σε σχέση με τα άλλα "εννιάρια" που τον έχουν απασχολήσει.

Ο Πέδρο Κόντε δεν συνιστά ένα νέο όνομα για την "πράσινη" ειδησεογραφία, αφού έχει αναφερθεί αρκετές φορές από τον προηγούμενο Μάιο. Ωστόσο, η υπόθεση του δεν παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο, αφού πλέον έχουν πραγματοποιηθεί επαφές μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα για τον παίκτη.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει μιλήσει με τους ιθύνοντες των Ηπειρωτών και γνωρίζει τις απαιτήσεις τους. Δεν είναι σαφές σε ποιο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις για τον Κόντε, όμως ο Νταμπίζας φέρεται να έχει την έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου για να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις, ανεξαρτήτως της κατάληξης του ιδιοκτησιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ανοιχτή γραμμή με τον Γιώργο Χριστοβασίλη και το οικονομικό θα διευθετηθεί μεταξύ τους. Εφόσον βεβαίως έχει προηγηθεί συμφωνία στις συζητήσεις του Νταμπίζα και των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ