ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Σοβαρή εμφάνιση, θα μπορούσε να έρθει πιο εύκολα η νίκη"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Donis, Bouzoukis, (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο ματς με τον Πανιώνιο ενώ μίλησε και για την παρουσία του Ζαχίντ.

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη ικανοποίησε στο μεγαλύτερο μέρος της τον Γιώργο Δώνη με τον τεχνικό του τριφυλλιού να κάνει λόγο για μια σοβαρή εμφάνιση από πλευράς πράσινων.

Ενώ αναφέρθηκε και στον Ζαχίντ ο οποίος ήταν εξαιρετικό κόντρα στους "κυανέρυθρους":

"Είναι σημαντικό πως η ομάδα είχε μια σοβαρή εμφάνιση, είχαμε λίγες επιπλαιότητες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδι και με τις φάσεις που είχαμε θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει πιο εύκολο το παιχνίδι.

Το δεύτερο κομμάτι είναι πως Μπαίνουμε σε μια προσωποποίηση και προσωπολαγνεία στην κρητική πάνω σε έναν ποδοσφαιριστή χωρίς λόγο. Αν περνούσαν 3-4 παιχνίδια και κάποιος, ειδικά νέος δεν ήταν καλός, θα έπρεπε να τους διώξουμε όλους.

Πρέπει να είμαστε εκεί να τους δείξουμε στήριξη, είτε με την παρουσία του στην ενδεκάδα, είτε στον πάγκο, είτε και εκτός και αυτό ισχύει και για τον Ζαχίντ που πέρασε μια δύσκολη χρονιά στο ΑΠΟΕΛ και σιγά-σιγά βρίσκει τον εαυτό του.

Σε ελεύθερο ρόλο είναι καλύτερος, για την ποιότητα του όταν είναι κοντά στην αντίπαλη περιοχή είναι καλύτερο. Είχε λάθη στα προηγούμενα ματς, ίσως σήμερα αισθάνθηκε καλύτερα και θα βρει τον εαυτό του όπως και τα υπόλοιπα παιδιά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ