ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Ήταν μια αντρική εμφάνιση!"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ /  EUROKINISSI)
Δώνης EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε τη χαρά του για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και τη νίκη στη Λάρισα και ανέφερε πως ήταν μια αντρική εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του.

Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της NOVA μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ και τη νίκη με 1-3, ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε τη χαρά του για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση, ενώ είπε ακόμα πως οι παίκτες του αλλάζουν επίπεδο συνεχώς. Παράλληλα, έκανε πλάκα με τον Γιόχανσον, λέγοντας πως ο ίδιος ήταν καλύτερος και πιο γρήγορος από τον Σουηδό, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ μέσα στην έδρα της ΑΕΛ.

"Είναι ομάδα όλων μας o φετινός Παναθηναϊκός, όλοι δουλεύουμε για να γίνει αυτό το ξεκίνημα. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Πολλοί παράγοντες έχουν φέρει αυτό το αποτέλεσμα, αλλά όλοι κρινόμαστε από τη διάρκεια. Ήμασταν πολύ δυνατοί απόψε, ξέροντας τις ειδικές συνθήκες που επικρατούσαν σε αυτό το γήπεδο. Ήταν μια αντρική εμφάνιση.

Αυτό που μπορώ να πω είναι πως αλλάζουμε επίπεδο στην προπόνηση κάθε 10-15 ημέρες. Βλέπω πολλά περιθώρια βελτίωσης, υπάρχουν λύσεις εκπλήξεις από τότε που ξεκινήσαμε. Έχουμε βάθος", ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Δώνης.

Ήμουν πιο γρήγορος και καλύτερος παίκτης", ανέφερε για τον εαυτό του και σε σύγκριση με τον Γιόχανσον, κάνοντας πλάκα με τον δημοσιογράφο του συνδρομητικού που τον ρώτησε για τον Σουηδό δεξιό μπακ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ