ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Ευχαριστημένος από την εικόνα, όχι το αποτέλεσμα"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Donis, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης στο πρώτο του σχόλιο με τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στάθηκε στην εικόνα που είχε η ομάδα του παρά τις αλλαγές που πραγματοποίησε ενώ μίλησε και για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0 αλλά ο Γιώργος Δώνης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που είχε η ομάδα του που έπαιξε με αρκετές αλλαγές, όχι όμως και από το αποτέλεσμα.

Ο 50χρονος τεχνικός εν γνώσει του παρέταξε μια ομάδα με νέα πρόσωπα και ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και για αυτό του άρεσε η συνοχή που έδειξαν οι παίκτες του. Ο Δώνης στάθηκε όμως και στην χαμένη ευκαιρία του Μακέντα.

Ο Γιώργος Δώνης είπε με τη λήξη της αναμέτρησης:

"Νομίζω ότι για μια ενδεκάδα που είχε 5 νέους ποδοσφαιριστές μέσα, τον Μπουζούκη, τον Χατζηγιοβάνη, τον Καμπετσή, τον Χατζηθεοδωρίση και σε αυτό το πρότζεκτ που δουλεύουμε από πέρυσι με επτά Έλληνες με αφήνει ευχαριστημένο ότι είχαμε συνοχή. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον καθολικό έλεγχο, θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο μέρος είχαμε και πάλι τον έλεγχο αλλά όχι τόσες ευκαιρίες. Ο Φεντερίκο θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα και να ισοφαρίσει. Από την εξέλιξη της ομάδας είμαι ευχαριστημένος αλλά όχι από το αποτέλεσμα".

Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο:
"Εμείς έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι και να το κερδίσουμε. Το να λες ότι θα το ανατρέψεις δεν μπορείς. Εμείς και θα είμαστε φρέσκοι και επικίνδυνοι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ