ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για Ινσούα

ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η πρώτη κουβέντα του Παναθηναϊκού με τον Εμάνουελ Ινσούα έγινε χθες και το Sport24.gr έχει όλο το ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζει.

Εδώ και καιρό το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει, ότι στο τέλος Οκτωβρίου θα ερχόταν στην Αθήνα ο αδερφός και μάνατζερ του Εμάνουελ Ινσούα για να παραβρεθεί στα γενέθλια της κόρης του παίκτη του Παναθηναϊκού . Την Κυριακή, λοιπόν, η μικρή κορούλα του Ινσούα έσβησε το πρώτο της κεράκι. Πριν έρθει στην Ελλάδα ο αδερφός του παίκτη του Παναθηναϊκού δεν είχε προγραμματίσει ραντεβού με τους ανθρώπους των "πρασίνων". Όταν έφθασε στην Ελλάδα δέχθηκε τηλέφωνο από τους "πράσινους" και χθες έγινε το ραντεβού.

Ο Κώστας Κωνστάντος τα είπε με τον Μαξιμιλιάνο Ινσούα για αρκετή ώρα και έγινε ουσιαστικά η πρώτη κουβέντα με στόχο την παραμονή του παίκτη στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι του 2020 που λήγει το συμβόλαιό του. Ο αδερφός του Ινσούα άκουσε ότι "ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Εμάνουελ στην ομάδα, υπολογίζει σε αυτόν και θα θέλαμε να είναι από τους παίκτες του βασικού κορμού τα επόμενα χρόνια". Αυτή ήταν η πρώτη φορά, που η πλευρά του Ινσούα άκουσε ότι ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την παραμονή του. Στην προηγούμενη επαφή, που είχε ο Μαξιμιλιάνο Ινσούα άκουσε τον Νίκο Νταμπίζα να του λέει, ότι μέσα στην χρονιά θα αποφασιστεί αν θα γίνει πρόταση ανανέωσης στον παίκτη, που θα αξιολογηθεί.

Αρα η χθεσινή ήταν η πρώτη εκδήλωση επιθυμίας του Παναθηναϊκού , προς τον Ινσούα , για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο αδερφός του Ινσούα άκουσε τι του είπε ο Κωνστάντος, έγινε και κουβέντα για την ομαλοποίηση της οικονομικής κατάστασης στον Παναθηναϊκό και είπε, ότι ο αδερφός του περνάει καλά στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και θα συζητήσει μαζί του τις επόμενες ημέρες, ώστε στην δεύτερη κουβέντα να υπάρχει αναφορά και στο οικονομικό και το κατά πόσο μπορεί να ικανοποιηθεί ο παίκτης.

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

Αυτή τη στιγμή ο Ινσούα εισπράττει 280.000 ευρώ και σίγουρα θα ζητήσει παραπάνω χρήματα, για να μείνει. Αν είναι πολύ μεγαλύτερο το ποσό, δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία.

Δύο άλλα σημεία θα παίξουν, όμως, εξίσου σημαντικό ρόλο, για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το πρώτο είναι κατά πόσο θα υπάρχει οικονομική υγεία στον Παναθηναϊκό και οι πληρωμές θα γίνονται στην ώρα τους, διότι ο παίκτης τράβηξε πολλά ειδικά την πρώτη χρονιά του συμβολαίου του.

Το δεύτερο είναι, κατά πόσο , ο Παναθηναϊκός θα είναι ανταγωνιστικός τη νέα χρονιά, διότι ο Ινσούα επιθυμεί να πάρει τίτλο, να παίζει σε μία ομάδα, που θα διεκδικεί τίτλους.

Αυτά τα δύο ζητήματα και το οικονομικό θα παίξουν ρόλο , για την τελική απόφαση του Ινσούα , ο οποίος από την ημέρα, που έχει έρθει μέχρι τώρα έχει δείξει το δέσιμό του με την ομάδα, όταν έβαλε πλάτη , τότε που δεν γίνονταν πληρωμές, αλλά αυτό δεν θέλει να το ξαναζήσει. Πριν λίγους μήνες έστειλε εξώδικο για να πληρωθεί τον Μάιο, αλλά το θέμα συζητήθηκε χθες και διευκρινίστηκαν οι λόγοι που ο παίκτης προέβη σε αυτή τη κίνηση.

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ

Επίσης πρέπει να πούμε, ότι στη διάρκεια των δύο τελευταίων καλοκαιριών στον Παναθηναϊκό έγιναν δύο προτάσεις , για να φύγει ο Ινσούα αλλά ήταν κάτω από την ρήτρα, που ήταν 1,5 εκ ευρώ (με το 50% να πηγαίνει στην Ουντινέζε) και τώρα έχει πάει στα 2 εκ. ευρώ . Η μία πρόταση ήρθε από την Λας Πάλμας και ήταν στις 750.000 ευρώ και η άλλη πρόταση ήρθε από τον ΠΑΟΚ και ήταν στις 800.000 ευρώ. Και στις δύο προτάσεις ο Παναθηναϊκός είπε όχι, διότι θεωρούσε απαραίτητη την παραμονή του παίκτη. Είναι δεδομένο ότι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ παραμένει, αλλά η πλευρά του παίκτη αρνήθηκε στη συζήτηση που έγινε, ότι υπάρχει επαφή ενόψει του καλοκαιριού.

Η νέα κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές, που θα είναι καθοριστική, θα γίνει στην επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος μετά τα δύο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Το θέμα είτε θετικά, είτε αρνητικά αναμένεται να κλείσει μέχρι τον Δεκέμβριο.

*Ανάλογες επαφές αναμένεται να γίνουν τις ερχόμενες εβδομάδες και με τους Διούδη, Κουρμπέλη, Δώνη, Αποστολάκη, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το 2020 (του Κουρμπέλη τον Δεκέμβριο του 2020).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Πρώτη επαφή με Ινσούα για την ανανέωση
Παναθηναϊκός: Πάλι ενοχλήσεις ο Μπεκ!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ