ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πάλι ενοχλήσεις ο Μπεκ!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπεκ μετά το ματς με την ΑΕΛ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γόνατο και έκανε μαγνητική που έδειξε πως έχει ένα οστικό οίδημα.

Ο Μπέκ ήρθε το καλοκαίρι με ένα βαρύ ιατρικό παρελθόν, ο Παναθηναϊκός πήρε το ρίσκο να τον αποκτήσει και τελικά αποδείχθηκε λάθος. Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΛ, που μπήκε αλλαγή ο Δανός παραπονέθηκε πάλι για ενοχλήσεις στο γόνατο.

Πήγε, έβγαλε μαγνητική, που δεν έδειξε ότι έχει κάτι στο μηνίσκο, όπου ανησυχούσε ο παίκτης. Ο Δανός ακραίος έχει ένα μικρό οστικό οίδημα, που μπορεί να τον κρατήσει εκτός προπονήσεων από μία έως δύο εβδομάδες.

Η περίπτωση του Μπεκ εξελίσσεται σε ένα κακόγουστο... αστείο και οι γιατροί έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά με την περίπτωσή του. Πλέον είναι δεδομένο, ότι δεν μπορεί να στηριχθεί ο προπονητής σε έναν παίκτη, που όποτε παίζει …..αισθάνεται ενοχλήσεις. Δεν πρόκειται να είναι στην διάθεση του Δώνη, για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή την Τετάρτη για το κύπελλο και πιθανό να είναι εκτός και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΤΡΑ Ο ΣΕΝΚΕΦΕΛΝΤ

Στην Πάτρα δεν θα πάει για το ματς με την Παναχαϊκή περισσότερο για προληπτικούς λόγους ο Σένκεφελντ, που παίζει συνέχεια τον τελευταίο καιρό. Σήμερα στο Κορωπί έκανε αποφόρτιση και θέλει ειδική διαχείριση , για να μην βγάλει τραυματισμούς στην πορεία, που θα τον στερήσουν από αγώνες της ομάδας.

Ο Ζαχίντ είχε κάποιες ενοχλήσεις πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά τελικά έπαιξε, σήμερα έκανε αποφόρτιση και αύριο θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος για την Πάτρα, η όχι. Αποφόρτιση έκανε σήμερα και ο Ινσούα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ