ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρώτη επαφή με Ινσούα για την ανανέωση

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα μια πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπο του Εμμάνουελ Ινσούα με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Ο εκπρόσωπος και αδερφός του Εμμάνουελ Ινσούα βρέθηκε στη χώρα μας το Σαββατοκύριακο για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια της ανηψιάς του και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία του στην Αθήνα κάνοντας μια πρώτη κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού που λήγει το καλοκαίρι.

Επρόκειτο για μια πρώτη επαφή περισσότερο γενικού περιεχομένου με τον Παναθηναϊκό να εκφράζει την επιθυμία να κρατήσει του παίκτη στο ρόστερ του και μετά το καλοκαίρι ώστε να γνωρίζει και ο Αργεντινός τι μέλει γενέσθαι.

Οι δυο πλευρές όμως δεν έκανα περαιτέρω κουβέντα και δη για τα οικονομικά δεδομένα και πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση μετά το καλοκαίρι και τόνισαν πως σύντομα θα υπάρξει και νέα επαφή.

Εκεί όπου θα πέσουν στο τραπέζι τόσο το θέμα της χρονικής διάρκειας όσο φυσικά και των χρημάτων στα οποία θα πρέπει να τα βρουν οι δυο πλευρές για να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ