ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανουάρ: "Θα επέστρεφα στον Παναθηναϊκό, αλλά στόχος είναι η Βαγιαδολίδ"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος του Παναθηναϊκού, Ανουάρ Τουχάμι, υποστήριξε ότι θα επέστρεφε ευχαρίστως την επόμενη σεζόν στο τριφύλλι, ωστόσο στόχος είναι να κερδίσει μια θέση στη Βαγιαδολίδ.

Την πρόθεσή του να καθιερωθεί στη Βαγιαδολίδ, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός τον περασμένο Ιανουάριο στον Παναθηναϊκό, επανέλαβε ο Ανουάρ Τουχάμι.

Ο 25χρονος μέσος υποστήριξε στην El Norte de Castilla ότι θα επέστρεφε ευχαρίστως την επόμενη σεζόν στο τριφύλλι, ωστόσο στόχος είναι να κερδίσει μια θέση στις μπλανκιβιολέτας.

"Εάν έπρεπε να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό θα το έκανα ευχαρίστως, αλλά ο στόχος μου είναι να τα καταφέρω στη Βαγιαδολίδ. Αυτός είναι ο στόχος μου και νομίζω ότι είμαι ικανός γι' αυτό. Πρέπει, ωστόσο, να έχω τα πόδια μου στο έδαφος γιατί στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν γρήγορα", υποστήριξε αρχικά ο Ανουάρ και στη συνέχεια μίλησε:

Για την αξιολόγηση της παρουσίας του στην Ελλάδα: "Είχα αμφιβολίες όταν ήλθα, αλλά δεν μου πήρε πολύ χρόνο ν' αποδείξω ότι ήταν σωστή η επιλογή μου από την ομάδα. Συνάντησα καλά αποδυτήρια και έναν προπονητή που μου έδειξε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Ο τεχνικός διευθυντής, Τσάβι Ρόκα, που είναι συμπατριώτης μου, διευκόλυνε πολύ την προσαρμογή μου".

Για την καραντίνα στην Ελλάδα: "Από την αρχή μπορούμε να περπατήσουμε στο δρόμο και πέρα από τις ασκήσεις που μου έχει δώσει η ομάδα, τρέχω για 30 λεπτά μόνος μου στο δρόμο δίπλα στη θάλασσα. Βλέπω όμως τις ειδήσεις στην Ισπανία για το πώς έχει η κατάσταση και δεν έχω όρεξη να βγω".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ