ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Με ματωμένη μύτη ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Με ματωμένη μύτη ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων

Ο Τραϊανός Δέλλας έκανε λόγο για βιαιοπραγία του Νίκου Παπαδόπουλου προς τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο, ο οποίος εμφανίστηκε με ανοιγμένη τη μύτη στον αγωνιστικό χώρο. (PHOTOS).

Στη φυσούνα του "Γεντί Κουλέ", λίγο πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο ΟΦΗ και Παναιτωλικός για το δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε ένταση ανάμεσα στα προπονητικά επιτελεία των δύο ομάδων η οποία συνεχίστηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Τραϊανός Δέλλας, έκανε λόγο για βιαιοπραγία του αντίπαλου προπονητή, Νίκου Παπαδόπουλου, προς τον γενικό αρχηγό των Αγρινιωτών, Χρήστο Κουτσοσπύρο. Μάλιστα αυτός εμφανίστηκε με ανοιγμένη τη μύτη στο γήπεδο, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία.

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη συνέντευξη Τύπου ο Δέλλας ανέφερε: "Αισθάνομαι πολλά, αλλά δεν θέλω να τα εκφράσω. Υπήρξε ένα επεισόδιο στην φυσούνα με απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή του ΟΦΗ που γρονθοκόπησε τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας. Κατανοώ την πίεση ως ένα βαθμό, όμως από αυτό το σημείο μέχρι να φτάσουμε σε βιαιοπραγίες από προπονητές υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να πέσω τόσο χαμηλά και όποιος δεν αντέχει την πίεση, καλύτερα να αλλάξει επάγγελμα. Μπορεί τα λόγια που λέω να είναι σκληρά, αλλά οι εικόνες μας γύρισαν πολύ πίσω και δεν τιμά την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ και τους ανθρώπους του. 'Ήταν μια απαράδεκτη ενέργεια. Μια συγγνώμη δεν έβλαψε κανέναν. Ο προπονητής του ΟΦΗ προσπαθεί να βγει και από πάνω.

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Με ματωμένη μύτη ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων

Λυπάμαι γι' αυτό που έζησα. Ντρέπομαι που ο συνάδελφός μου είχε αυτή τη συμπεριφορά, ντρέπομαι εκ μέρους του, αν δεν ντρέπεται ο ίδιος. Ακόμα και ο Γιάννης Σαμαράς ήταν μπροστά. Είμαστε νέοι άνθρωποι, πρέπει να δείξουμε μια διαφορετική συμπεριφορά όμως τέτοιες συμπεριφορές μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω. Μπορεί να είναι μια κακή στιγμή. Είμαι υποχρεωμένος να στηλιτεύσω αυτή τη συμπεριφορά, για τον ρόλο που πρέπει να έχει ένας προπονητής. Όσο και αν προκληθείς, δεν πρέπει να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Κατά την άποψη μου δεν υπήρξε καμία πρόκληση, γιατί ήμουν μπροστά".

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό για τη 17η αγωνιστική της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δέλλας για Παπαδόπουλο: "Ντρέπομαι που είμαι συνάδελφός του"
ΟΦΗ - Παναιτωλικός 3-0: Ξέσπασε με Ναμπί και Βουό και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης
Παπαδόπουλος: "Να κοιτάξει πρώτα τους συναδέλφους του ο κ. Δέλλας, να μην βρίζουν μάνες και σπίτια"
ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Η φάση της αποβολής που προκάλεσε αντιδράσεις
TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ