ΟΦΗ

Παπαδόπουλος: "Να κοιτάξει πρώτα τους συναδέλφους του ο κ. Δέλλας, να μην βρίζουν μάνες και σπίτια"

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Νίκος Παπαδόπουλος, ΟΦΗ (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, απάντησε στα όσα υποστήριξε ο Τραϊανός Δέλλας υποστηρίζοντας πως οι συνάδελφοι του Έλληνα τεχνικού του Παναιτωλικού ήταν αυτοί που έβρισαν πρώτοι.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό και μετά από σχετική ερώτηση ο ίδιος υποστήριξε πως οι συνάδελφοι του Έλληνα τεχνικού ήταν αυτοί που έβρισαν μάνες και σπίτια πρώτοι.

"Κατανοώ τον εκνευρισμό του Τραϊανού. Θα τον συμβουλέψω να μην εκφράζεται έτσι. Τον σέβομαι σαν προπονητή και σαν συνάδελφο, αλλά πρώτα να κοιτάξει τους συναδέλφους του, να μην βρίζουν μάνες και σπίτια στους αντίπαλους προπονητές και μετά να πει κάτι για εμένα".

Ενώ για το παιχνίδι σημείωσε:

"Ήταν τρεις βαθμούς που τους θέλαμε, παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Ανησυχήσαμε στη φάση του πέναλτι αλλά εκεί μας έσωσε ο τερματοφύλακας μας. Όπως είπα χρειαζόμασταν τους βαθμούς. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι του Κυπέλλου, παιχνίδι με παιχνίδι να καταφέρουμε τον στόχο μας. Είναι δύσκολη χρονιά και θέλει υπομονή".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ